Friday, March 23, 2007

Psycho papparazi!

Hah!!!! Korang nak sensasi and exclusive?Ni dia Yasmin Hani dan boyfriend dia. Oops...ada boyfriend ek! Heh! Thanks Hani for the pose. Sebenarnya memula amik pic Hani dan *ehem* kawan dia....tapi decided nak wat pose ala snappy papparazi sikit ngan dia wat moka terkejut (molot cam tak betui je) while covering laki dia punya muka. Khas tuk nak paparkan sini.

Amacam? Ada cam cover majalah National Enquirer tak? Hani...you're just silly la gurl...and Iove you for that.

Actually Just back from the Mini Cooper S launch ikut my sis. Dia ajak temankan dia for the launch event kat the old Subang airport. Kelas siot...wat dalam hangar and all.

They definitely spent millions on the event alone. One thing's for sure aku tediam siot.

Yerlah...Mini punya keta memang aku suka gila. And the new Cooper S memang meletop. But no way in hell will I be able to afford it...at least not for the next five years ler based on my financial forecast (yer yer jer kan...)

So for all you rich people out there who love my blog, send in your money to me via my Maybank account which is dangerously dipping near the cut-off of the five figure mark. I'll credit the sale to you....leh?

Anyway if any one you like the Mini Cooper S like I do, here are some pictures of the model from the launch earlier today.

Gorgeous!!! I prefer the black one though. Tapi tak amik pic...kang aku dapatbeli aku letak kan sini ek.

Ni front of the black one. Check out the engine. And the dash..pergh!!!

Even something classic like pun by the time nak refurbished mahal siot!

Merasalah the only one I can afford at the moment is probably the slot car set yang aku tengok orangmain kat tempat tuh.

La...yang tekan tu keta mainan tuh pusing pusing kat track tuh. Keji...set tuh pun entah berapa harganya nak beratus kot sebab it's the new Mini Cooper S punya. Kimerk...layan fashion show jer lah.

Kalau korang nak tau...fashion show dia peragakan baju baju brand Mini Cooper.

Ala...cam brand Harley Davidson ler. Tak paham aku...ada gak orang nak pakai ek...

It's like that famous saying aku penah dengar (beriya je famous).

Kalau kat US, tengok meka semua naik Harley tak pakai baju. They can afford the bikes, but not the clothes.

Matila sini they can afford the clothes, but not the bikes. Heh! Stupid... But I suppose if you owned a Mini and bought the apparel then aku sujud gak ler.

Starting price for the Mini RM195,000. Matilah ko...heh! Tunggu aku dalam lima tahun ek!
Oklah...nak tidur dulu...toodles...

Reactions:

0 comments: