Wednesday, March 21, 2007

K-I-S-S-I-N-G


TIba kat Dewan Sivik awal tadi. Best lak kali ni sampai awal sebab kebetulan ramai kawan kawan yang datang untuk show minggu ni

Memula sampai, si Bob ada ngan PA dia si Shuib. Lamanya tak jumpa!!!

Apa lagi...anyam ketupat ler pasal tuh nih.

Then baru nak lebih intense je gossip, si Marsha dan Kefli tiba, chaperoned by Kefli punya manager.

Yang pentingnya, ni gambar meka bersama..bagi sesapa yang minat Marsha dan Kefli (sorry ler...wat kali terakhir, Marsha dan Mawi cuma kawan rapat maa...)

Matila pasni lebih speku. Tapi thanks kids sebab sporting nak posing, walaopon terpaksa kuar pembaris tamao amik pics dekat dekat tau mengundang kontroversi katanya! Yang pentingnya, visually, I think they maku such a good couple.

Matilah pas gambar Yasmin Hani semalam, blog ni jadi papparazi tuk pics pasangan bercinta lak!

Jangan lak pasni semua nak request aku amik pic Mawi dan ikin da! No requests please!!! Pics as and when available je ok!

Amacam...do they make a cute couple or not? So kami reramai lepak ler kat this corner of the parking sambil sorang sorang sampai. Rupanya patut ada some promo bintang Akademi Fantasia and meet the fans session, tapi cancelled. Tu yang ramai lak bebudak mai.

Selain Bob, Marsha dan Kefli, si Rosma pun ada! Pas kejap, si Nana dan Reza (accompanied by his mum), Edlin then followed by si Fitri. Aduh! Kecoh.

Yang pentingnya wakil semua musim Akademi Fantasia ada kecuali musim keempat. Kenapa?

Aku pun tatau....

By the way, saja nak sebut, respek si Mawi sebab dia pon follow gak program Akademi Fantasia walaopon sibuk. Arituh masa PC Aduh Saliha, si botak tegur pasal aku dalam Debat Akademi Fantasia minggu lalu.

"Tapi tu lain...Mawi boleh nyanyi, ek" gelak si botak.

Siot je...kembang lobang idong ler tuh aku puji. Heh! Tu masa kami kat event tu ramai ramai nyanyi Angkat Kaki feeling Fatin (rugi korang tak dapat tengok botak feeling jadi Fatin)

Dalam lepak...noticed lak tiga keta Kia tak silap aku pull up kat driveway of Dewan Sivik complete ngan poster 3 Diva.

Rupanya, pecah lobang meka nak wat trigger panggil the three divas onstage.

Seronok dapat jumpa Kris Dayanti sebab Ruth dan Titi memang aku tak kenal and KD has been ever so sweet everytime we meet.

Janji bila kak KD nampak aku dia terus, "Eh!!! Kamu da kurus!!!"

Matilah rasa turun 50 kilo teros kena pujian ngan dia pujaan!!!!

Didn't get to speak much to her....and seronok jumpa kak KD pas lama da (last was that konsert they had in Mont Kiara masa dia ngan Melly) tak teringat nak amik pic for memories.

Takper...banyak peluang jumpa dia agik.

We hung outside until time dewan nak buka. Kang aku update agik...meanwhile enjoy the pictures yang aku sempat snap.



Reactions:

0 comments: