Monday, March 26, 2007

I don't like ASS-WIPE. So what?


Not feeling too well today. Pening, loya dan sebagainya lah.

Matilah morning sickness katanya...anyways was ok enough to go for the PC ngan si Afiq. Abih je rush balik office pas hantar Juan and then continued with two more articles. Aduh pala pening siot takleh pikir. Seb baik everything just flowed so it wasn't all that hard.

By the time I was done pun da nak kul 7 petang, rush ke Low Yat Plaza nak beli lagik peripherals tuk laptop aku. Merasalah add on cooling dock, USB light dan vakum yang aku da pass to my sis nak gantikan.

Abih je singgah gi makan kat gerai kak Ara nak makan my first meal of the day sebab appetite finally came back.

Benda pertama meka umumkan dalam Diarrhea, konsert diubah ke hari Ahad.Heh....bagus la kalao da terbuka hati orang Astro nak hormat Maulidur Rasul.

Ada gak yang elok dalam Diarrhea ni.

The boys started out fine picking the songs when it came to song selection, tapi as expected...the girls kecoh nak mampos.

Aku tengok cam sikit lagi nak throw punches da meka ni. Sampai kena ada chaperone ngan whats-her-name yang warden meka tuh.

Still, in a way it was good sebab nampak meka ni sentap menyentap sebab meka realise how important the song selection is.

Tapi kan aku seriously wonder meka ni pandai ke, tau ke nak pilih lagu yang bersesuaian ngan diri meka...not just sing what they like.

Plus, they hardly know how to pick one yang sesuai ngan strategi diri kan....

Er...aku tak paham kenapa Candy throw a fit sebab aku rasa lagu Dayang tu kuat. Tapi well...I suppose drama for the sake of drama.

Yang pentingnya apa jadi pada bilik nak ngadu tuh. Bukan ke time ni ada yang akan gi ngadu ngamuk nangis dan sebagainya?

Bilik tu da dilupakan ke? Or memang idea tuh waste of time and meka da realise da.

Ni senarai lagu tugasan penuh...

Rizal - Permaidani (Aris Ariwatan)
Fatin - Erti Hidup (Dayang Nurfaizah)
Mila - Melukut Di Tepi Gantang (Aishah)
Candy - Terlalu Istimewa (Adibah Noor)
Ebi - Al Jannah (Mawi)
Dafi - Aku Tanpa Cinta Mu (Mirwana)
Farha - Insan (Yantzen)
Shawal - Ku Berlari (Firdaus)
Aswad - Hijau Bumi Tuhan (XPDC)
Noni - Ode to My Family (Cranberries)
Dekna - Kembara Di Tanah Gersang (Al Jawaher)
Heliza - Melodi Ahlan (Waheeda)

Fast forward kelas Dr Love yang I don't know how meka nak apply (merasalah berapa roll rasanya toilet paper yang digunakan tuk seorang pelajar tuh?) Bosan.

La la la...nothing much happening. Layan dulu nasi ngan ayam goreng kunyit with sambal belacan dan sup kosong.

Timbang berat badan...main main lagi...eh mana kelas vocal nih!

Mari kita menonton bersama yang tak menang Audition ajar dak Akademi Fantasia ek....
Eh...tergerak ati aku nak puji Dekna sikit sebab sanggup bertukar lagu ngan Candy.

Hah...admirable. Applause and standing ovation please to Dekna. Ni baru worth some attention.

Walaopon ko gedik...tapi aku salute!

Time evaluation ni aku salute Syafi.

Sini aku nak komen pasal ada binatang terlepas ke dalam blog aku ni yang pro Ass-wipe dan pro other people yang not worth my time mentioning sebab they'll never.get anywhere.

Kalao korang tak suka komen aku...silakan tekan off pada PC anda ek. Cause I frankly couldn't care what the f*** you guys think.

Konon nyanyi Basketcase bagus konon. Dulu masa Faizal nyanyi Smel Like Teeng Spirik pun orang kata bagus kan? Skang?

Amik ko!!!!!

Merasalah yang komen tu sedara mara sendiri yang emo dan takleh time kenyataan! Boo ya b***h!!!!

Eh ok ler.... tapi sebelom kuar nak carot sikit agik. Hai..>Dafi dapat lagu Mirwana...mencabar la sangat! Matila ko!!!!!!

Aswad dapat lagu XPDC?

Matila la ko!!!!!

Tetap takkan berani lari dari non-versatiliti ko kannnnnnnnn!!!! Heh!

Ok ok...now I'm calling it a night...da!!!! (Matilah esok blog aku roboh ngan peminat Asswipe, The Blob dan Daffy Duck serang!!!)

Reactions:

0 comments: