Wednesday, March 28, 2007

I am sorry....

Kepada peminat Aswad, yang selama ni aku refer to as Ass-Wipe, aku bebanyak minta maap kerana telah mengguris hati sesetengah pihak sebab komen komen aku yang mungkin telah mengakibatkan korang susah ati.

Yer...walaupon dia nyanyi sombang, dan terkinja kinja cam kanak kanak riang Ribena atas pentas....aku tak berhak to call him all those names.

Dengan ini, saya insaf...and janji takkan carut dia lagi sebab sememangnya....dia mempnyai aura sebagai seorang superstar yang bakal menyinar mengalahkan silauan letopan Hiroshima dan Nagasaki digabungkan.

Memang kira Mawi pon takleh fight aaaa....

So I am sorry....

NOT!!!!!!!


If there's anyone that should go FIRST (or second lepas Rizal - then followed by another pelajar yang tak kuasa nak sebut nama dia and Dafi...and Mila too), it should be Aswad.

So pada sapa yang masuk kecoh kecoh pasal how 'talent' (tahan gelak aku dengar perkataan tu disebut in the same breath that mentions Ass-Wipe)...gambar ni aku dedicate kat korang. Lagik bising korang...agik banyak gambar aku letak ek. So be wary!

Anyway, hari ni aku nak ke dua tempat. Sibuk sikit ler. First ada pengumuman siapa finalis untuk Anugerah Industri Muzik tuk tahun ni. And then later tonight, ada jemputan dari Fasha Sandha join birthday party dia.

So again, I will miss Diarrhea, tapi janji esok (atau lewat malam ni) I'll have a lot more pictures to post for all of you.

To my sumber gambar, tima kasih, and keep it coming.

Reactions:

0 comments: