Friday, March 02, 2007

Aduh Saliha

Aku tau ramai yang tunggu sapa akan membintangi filem Aduh Saliha sebagai heroine opposite Mawi...dan teka teki tuh nampaknya masih akan berterusan.

Ramai tanyakan kat aku sebab kata aku mesti tau kan...tapi aku ngaku. Sebenarnya aku sendiri tak tahu.

But before kata per per...mai aku jelaskan...sebab M. Nasir pun tatau ok. Leh? Pening dah?

Well...al kisahnya pencarian masih berterusan bagi Saliha.

Kalao selama ni dengar bermacam nama, memang....sebenarnya casting terbuka pada semua, dan ramai pelakon baru, bakat Akademi Fantasia serta pelakon wanita yang lebih berpengalaman ada audition.

Tapi... masih belum yang mampu nak membawa watak tu danmenjiwai seperti yang di harapkan... kata bang Nasir ler.

Memang benar selain Mawi dan Felix tengah sibuk ke kelas lakonan, Leez pun turut serta....but honestly, abang Nasir kata belum pun ada watak yang tertentu ditawarkan pada Leez.

Benar ke tak? Tak tahu lah...

But the reality is, kata abang Nasir...memang pencarian berterusan.

Tapi yang best nya...kalao ada sesiapa yang mampu nyanyi (sebab dia kata Aduh Saliha adalah musical where lebih lima lagu baru akan diperkenalkan, bukan sahaja nyanyian Mawi tapi juga 'Saliha') kena laa pandai menyanyi selain dari kemampuan berlakon.

Da abang Nasir janji kan....so kalao feeling mampu nak jadik Saliha tepon Luncai Emas kat nombor 03-61561357 or pegi sendiri ke Luncai Emas beralamat di 579, Jalan 1B/7, Bandar Baru Sungai Buloh, Selangor.

Nak pegi PC Anugerah Industri Muzik ek...be posting later...

Note : Untuk info penuh cerita ni, sila KLIK SINI tuk article in today's The Malay Mail

Reactions:

0 comments: