Tuesday, February 13, 2007

The power of three

Yer...saksikan la internet cafe bergerak ini, Jangan tatau..citer nya aku sebenarnya tengah siap keja. Masa tu tengah online, so sambil tuh parking ler nick online.

Si Boy Kerol lak pot pet ngan aku. Aku pun haven't spent time ngan dia da...dulu penah rapat giler ngan dia.

And then small misunderstanding (and I mean small and petty, not some backstabbing bullshit, or selfish act of bitchiness like some cases I've encountered), nyebabkan kami lama tak bertegur. Tapi kami tak pun berperang.

Anyways kebelakangan ni kami selalu terserempak....so kebetulan aku parking online tu, si Boy ajak ler jumpa. Dia mai to my office in Bangsar, and then masa tu sebab keja pun da complete dan send in da, kami gerak ke KLCC.

Sambil melantak kat Dome, memasing bukak laptop.

In about an hour, si Ted lak join. Penoh satu meja. Makan minom semua letak lak kat bench.

Keji kan...

Makan minum second importance katanya...

Anyway masa tu memang lantak ler orang cakap apa...Internet cafe bergerak pun jadilah. Siap webcam tuh...aku ngan boy sempat videoconferencing sat (matilah berangan...tapi janji ada).

From there, we gerak ke izzi, which was in Bukit Bintang, and then sambung kat gerai kak Ara.

Saja je..seronok lak...kalau biasa technology meminggirkan kami dari what happens in real life, this was one example where technology brought us all together.

Sapa nak join lain kali...kita leh wat gathering...heh!

Ok...nak sambung bab entry....will post some nice pics tomorrow...nak tau pasal apa?

Korang mesti suka punya lah...aku esok ada banyak sikit keja nak abihkan, so I'll post early.

Tunggu!!!

Reactions:

0 comments: