Thursday, February 22, 2007

Not a day over 21!

The day has not amounted to much today basically sebab ari ni aku nak rilek sebenarnya. Yerlah...da packing segala kan nak ke Terengganu esok for Cit Cat Sokmo whatever they call it.

So off to the East Coast for four days...facing the beach every other moment, just lazing, and then living it up. Yes, it's a dirty job, but somebody's got to do it.

Heh...sebenarnya ari ni special sikit sebab nak wish a good friend a happy birthday. Umo sebenar dia adalah rahsia kerajaan, so takleh bagitau kat sini (mampos aku kalao aku pecah lobang dia). Yes, selamat harijadi Farihad Shalla Mahmud.

Farihad is of course from Berita Harian punya entertainment side. And the small intimate gathering hosted by kak Izan and Co. also saw colleagues dari semua paper.

Ramai ler...from all papers and media represented but all comprising of friends, so sesi kompol gosip gak ler. Sapa ek sana, che Din, Abie, Rudy, Syazwan, Fendi, Zul, Fairuz, JD...lose count ler. Sapa agik aku leave out angkat tangan ok.

Tu je sebenarnya entry aku sebab muka mula ada gak beberapa plan nak enjoy tapi called off all sebab nak packing (dan layan Episode 16 of Heroes)

So...Terenganu...here we come!!! here's to more midnight swims cam in Mauritius!)

PS - Aku akan update ASAP the documented trip there ek. Tunggu!!!!

Reactions:

0 comments: