Wednesday, February 14, 2007

Love is in the air? Or is it just my perfume?

First of all, to the important stuff. I know ramai yang tertanya pasal pic Siti kat Grammys kan?

I got the email from Star World (terima kasih teramat Nini, Naomi and the Star World and the Channel [V] family) semalam, tapi pikir nak simpan posting tuk ari ni je.

Yerlah kan...paper kena print dulu baru leh kuarkan...kalau tak, namanya conflict of interest....yes, some of us have something called ethics.

Anyways, aku da agak most papers would not run all the pictures given, most run dua je tak silap aku....I got about five.

So ni nak kongsi pics tuh. Enjoy!!!

Gambar ni semua aku da kecikkan, but didn't make to make them too small sebab kang semua bising lak kan kata tak nampak sebab pics cinonet sangat. So korang kena sabar jer la loading time camtuh because if you use a dial-up lama sikit ler nak bukak pics.....silap silap tak muncui kena refresh terus.

Honestly the only thing I like about these pictures is Datuk Bernard Chandran's dress. I think it makes Siti look old and frumpy.

Dalam nak nampakkan Siti pinggang kicik, he went and made her whole upper body look extremely bulky!

Material dia lak mula mula aku nampak ok sebab it does look like tweed, tapi bila on close up, lor, those miniscule sequins lak.

Keji tau...dah menjadi identiti negara kita ke ngan kewajipan labuci kena ada kat baju artis kita ni. I mean...we surely can do better than that kan?

At the end of the day, creations like this prove yang nama cam Bernard Chandran ni setakat makan nama je cause hasil tak seberapa.

Anyways, moving on...nak ucap Happy Valentine's Day to all...my own Valentine ni jauh sangat...but takpe...it's the thought that counts.

To my new found sweetheart...here's hoping things will be as wonderful tomorrow as they were yesterday and as they are today.

Eh...lupa lak nak wish pada Siti dan Datuk K yang spending their Valentine's kat LA and then cuti seminggu to a secret location.

Siti...jangan lupa bak ole ole balik yang dijanjikan!!!

Eh..nak sambung keja sat.

PS - Tolong kreditkan Star World dan Channel [V] untuk gambar ni kalao nak tempek memana ok.

Reactions:

0 comments: