Sunday, February 25, 2007

Day 2...Terengganu ditawan!

Semalam started early. Masing masing dari kengkawan media sampai ke geng artis, semua turun ngan mata lebam tak cukup tidur berkumpul nak start beberapa aktiviti tuk event Senyum Sokmo nih.


Aduh...my eyes are just going to be so puffy pasnih...asik lack of sleep je. Pas kumpul, kami bertolak kawasan A&W, tuk jemput beberapa agik artis yang baru sampai.

Kecoh lah...dalam lepak lepak, jadik meet the fans session lak.

Ni some of the pics yang aku amik...malas nak cita sangat sebab kang membosankan lak ngan details.

But the whole day was packed, and among the places we went were Muzium Seni, area Losong (jadik hantu kepok), Equestrian Resort...

Awal pagi berkumpul tapi masing-masing bersemangat! Nikki, Yanie, Adi Fashla dan Farish together. Diserbu peminat pun, si Farhan no problem melayan. Ning meanwhile tetap every bit a diva with her new look. Cool highlights!

Kat Muzium Seni, panas!!! Ni si Nabila dan Que pun pening. Tapi sempat photo session...abang Hattan gung-ho and very upbeat. Banyak sangat photo opportunity sampai pening nak amik pic so sikit sikit je amik. Last pic si Velvet, Farhan, Farish dan Diddy posing sakan.

Da sanggup posing bersama tanpa masaalah. Diana (Rafar) dan Diana (Naim)
Kat Equestrian Resort. Bukan gambar pelakon wanita seseorang ni ek. Walaupon moka panjang gaks. Ning dan one of the most gorgeous steeds kat stable at the Equestrian Resort.
Lunch at A&W. Kak Dibah blanja aku ngan Bob float...tima kasih kak! Lurve ya!!!
Kat Pasar Besar Payang. Shopping sakan! Tamau kepok...bau ikan bilik hotel. Beli batik je banyak.
Ni je pic aku amik malam show kat Dataran Shahbandar. From outside looking in. My view from one of the busses into another also with artiste. Sibuk bergambar antara memasing.

Malam tu, letih sebenarnya sebab seharian berjalan...erm buat kerja. Sebenarnya letih nak ke show kat Dataran, but had to.

Tension bijik sebab organisation cam $%^&U. Bayangkan ler crowd beribu tapi security pun takde. Merasalah kena double up jadik emergency security crew ngan bebudak production crew.

Bayang kan ler...FRU takder...RELA takde...polis lak enam orang je bertugas...ngan beberapa yang pangkat besar. Tu pun yang enam orang tu kerja in two shifts. Keji...ramai artis panas je. In fact, this was not the only incident yang bikin panas entourage media dan artis ke sana.

Ramai lagik jadi...malas nak tulis sangat...tapi trust me, semua suratkhabar dan majalah akan kuar ler...panasssss!!!

But all in all...it was stll personally no less fun sebab jarang kan nak ramai ramai kumpul camni. Kecuali time time anugerah. So this was really fun...

Especially so sebab I met seseorang tu yang pernah banyak kali aku serempak kat KL tapi tak penah tegur. Rupa rupanya dia bertugas ngan SUK sana...orang Ganu gak rupanya. Patutler jarang jarang aku tengok muka dia kat KL. kejap ada kejap takde.

Anyway...I got a taste of Terengganu hospitality...and me likey!!!

Hit the pillows dekat kol 6 pagik lebih je pas panjang berceloteh ngan Juan dan si Min dari Bacaria....nanti another update on the long day I went through today...

Reactions:

0 comments: