Friday, February 23, 2007

And we're off...

Pagik tadik ngan mata panda sebab tak tidur, gi join rombongan berkumpul ke Astro untuk nak meet the others ke Terengganu untuk program Mesra Sokmo Cit Cat.


Memang riuh rendah...pening...tapi at least ilang la ngantuk yang mula mula terasa.

There were sampai empat bas. standby, and penoh semua.

Mmm...biasa ler janji Azwan tuh...standby 9 pagik...gerak da dekat kol 11. Sekor sekor tension jer sebab mata masing masing cam kena penumbuk (bukan self inflicted cam kes popular dulu).

Anyways, ni pics dari masa kita nak berlepas.

What's wrong with this picture yang aku snap of the bus aku naik?
Crowd yang gather masa kat Astro. And antara yang berlepas sekali (Bob, Marsha, Amylea, Nita (sembunyi tepi Razali tuh sambil Velvet usha dari sudut tuh) dan Akma.


Aku malas update sangat....on the road...more coming... oh and by the way...and premiere of something new here esok...so tunggu!!!!

Mana ada wifi tuh aku tompang update....tapi tu pun tengok kalao ada masa ek.

Reactions:

0 comments: