Saturday, February 24, 2007

60 Saat Bersama... Episode 1 (Marsha)

Hari ni aku nak perkenalkan something yang aku plan before mai Terengganu ni. Dah benda ni in planing for some time, tapi skangje leh execute. Mulai ari ni, aku upload the first webisode of 60 saat bersama...


Program ni eksklufi menampilkan artis menjawab pertanyaan yang orang gosip kan. So pasnih pepandai ler korang suggest nak aku interview sapa, ngan soalan apa.

Everything in 60 seconds or so worth of interview, straight to the point. Cakap ler kalau korang suka ek hasilnya...

Anyways, semalam sampai ke Teregganu, kita semua ke Kelab Teluk Warisan for dinner. Sambil sambil tuh habiskan ler interview yang mana mampu and all. Here are some pics from dinner semalam...

Si Que sibuk gayut...si Velvet lak..entah apa tujuan nak juling jiling ni. Si Diddy lak terikut, dan yang last tuh, teka siapa??? Hah!! Nabila tuh!!!

Letih, tapi seronok ler. Nak gerak check in jap agik. Enjoy the first episode of 60 Saat Bersama... di mana first episode featuring Marsha.

Second episode da siap pun...featuring...erm... tunggu je. Bila ek nak siarkan...nak sekali seminggu ke dua kali seminggu. Matilah aku kalau nak daily kan...heh!

Posting tomorrow....

Reactions:

0 comments: