Wednesday, January 24, 2007

Win tickets to Boyz II Men - [klubbkidd's rave] SPECIAL!

This posting automatically comes on at 12pm sharp.

Bermula 1pm tengahari tepat, you have 6 jam to SMS me an answer to a simple question.

Senang je soalan, dan soalan tuh takde kena mengena pun ngan Boyz II Men, tapi general je.

All you have to to is SMS my blog lline (carik in this blog ada), what's the name of the MOST IRRITATING artiste in the recent Anugerah Juara Lagu. Dalam Bahasa Malaysia lak ek. SMS aku nama artis paling MENYAKITKAN HATI dalam Anugerah Juara Lagu baru baru ni.

Clue : Bermula huruf E dan abjad terakhir lak A dan pakai baju buruk nak mampos bermotifkan merah dan hitam.

The FIRST, CORRECT SMS will win a pair of tickets to Boyz II Men on Friday night.

Apa lagik tunggu.

SMS betul yang pertama aku terima from 1pm menang sepasang tiket dan akan dihubungi.

Pemenang kena dari Lembah Klang je due to the closeness of the date, and must be able to pick up the tickets from me tonight ok.

Gambar pemenang akan aku letak kat sini sebagai bukti (jangan ikut gimik murahan dan kelentong ok!)

Apa lagik...get set...ready...TEXT!

For more information on the Boyz II Men concert at the Arena of Stars in Genting Highlands, CLICK HERE!

*Please note that the prize is TWO tickets for one winner. Meaning if you win, you get a pair (two tickets). The tickets are for the Friday show which begins at 8pm at the Arena of Stars.

UPDATED!!! We already have a winner. Congratulations to budiey of Sensasi Selebriti. Entry terbaru kang ngan gambar pemenang...prize presentation gituh!

Reactions:

0 comments: