Sunday, January 14, 2007

Where the ****???!!!

Entry ni mengenai kehaidran aku ke ujibakat Akademi Fantasia...api entah ke mana entry nih.
Adakah khayalan semata mata yang aku telah pun update this posting?


Or mungkin ini sabotaj dari pihak yang tidak ingin aku mengatakan apa aku ingin nyatakan...

Malas nak ulang balik...cuma kongsi gambar jer ler. Apa yang pasti Hazama telah lepas audition dan masuk ke dalam senaraipendek. Begitu juga adik dan juga abang Diddy, as well as adik Zahid, si Farihan.

Good luck pada semua ek!

Tahniah pada semua yang layak...and good luck ek...hope korang.

Pada adik Araf...jangan lupa aku tau bila popular memandangkan nasihat abamg berhasil wat ko...dapat masuk senaraipendek tahun ni.

Manjanya Tasha dan Leez temankan Hazama ketika ujibakat. Especially Leez dari awal. Tahniah Hazama!



Reactions:

0 comments: