Friday, January 19, 2007

R & R

Ari nih aku dapat rehatkan diri, dapat relax. Biasalah. Like I said when it comes to the end of the week, that's when I really get to chill and kick back and relax.


Malas nak tulis pepanjang, so I'm just noting a few lines down for the sake of having an entry.

Yes, I know...I know...it's a bit sad.

But kesiankan ler aku kan...nak gak relax pas the hectic week that I had.

Esok lak another full...well not really full...but kira ada ler program keja selain beriadah.
Spending some time at home.

Speaking of which, masa melantak ngan sayang aku kat Seksyen 7 Shah Alam, kat Ulek Mayang, sempat tengok one episode of the Raja Lawak punya daily diary or whatever they call it.

Aku memang tak follow, sebab konsep dia pun tuk aku bangang sikit.

For me, the whole idea is just purely silly because humour is not something you can teach someone, but I suppose Astro desperate kot nak carik pengganti Akademi Fantasia sampai tahap nih kot.

Yerlah, asik dok propah 'Mungkinkah Ini Peluang Terakhir Anda?'... so cepat cepat ler wat program lain nbgan harapan leh ganti their one and only hit...which is of course admittedly the biggest reality TV show in Malaysia. Credit to them for that.

Tapi aku rasa any of their other productions di bayangi Akademi Fantasia...or is it my imagination?

Or maybe it's just the recycled facilities meka pakai dalam hostel Raja Lawak tuh yang memang pakai tuk Akademi Fantasia gak yang nampak terlampau familiar. Whatever ler...there is zero redeeming quality dalam Raja Lawak, and buang masa je.

Lum agik nak layan apa lak meka nak wat tuk Glamor Gila Gila is the right word to use in the desperation nak bebanyakkan reality TV show low budget kat Astro nih.

Hmmm...I think they should go back to the drawing board and devise something fresh and new, cause these two programmes are definitely not going to be it.

Anyway...tu jer meroyan aku tuk malam ni, esok akui review of what most likely will transpire for Anugerah Juara Lagu tomorrow.

Update lewat sikit sebab aku akan ke Stadium Putra Bukit Jalil for the full dress rehearsal.
Aku nak posting dari sana gak (yerlah...sejak leh mobile online).

Gone for now... !

Reactions:

0 comments: