Friday, January 12, 2007

Party time!!!

It's no rare thing yang ari Jumaat selalu relax bagik aku.


Usually by the end of the week, hari terakhir, work grinds to a halt.

Seminggu dua ni memang sibuk gila ngan banyak kerja dan projek yang dijalankan, so tonight has been awesome as I get to unwind at a company event yang membolehkan aku walk about with a ciggy in hand and a bottle of...erm...Coke... or something in a green bottle in the other.

The event was the company's year-ender celebration... an excuse ler basically nak party, and also to make the advertsers happy so they'll plonk more money for this year's accounts.
Aku takder tugas khas apart from just generally mingling and amusing people...so senang ler.

Oh my...kekadang susah nak percaya I'm getting paid for this...but there you go. We had a little awards thing on the side just for the fun of it, and Nikki won Best Breakthrough Artiste.

Other notable mentions, si Joey G dapat Hottest Male Artiste while Sharifah Amani got the female award for that (you are hot indeed, babe!) Nikki hadir tuk wat show, along with Yanie and Diddy yang juga perform.

I was amusing myself ore than anything else, and indulging in idle gossip here and there, so takder ler take note of the event's proceedings as well, tapi by the end of it, da gossip ngan orang ni (yang tak kenal sapa tuh Tony Eusoff)-wat male jer aku introduce) dan juga orang ni (yang tukang carut dia sebab tak kenal Tony).

Nani was also chatty that night, and sekali ngan Que Haidar, Awal...simple night but kind of fun nonetheless.

Lama da tak unwind on Friday night like this.

From left : Nikki dan Joey G showing off their wins, sambil Yanie tolong Joey pegang award dia yang dua tuh (minat ek, Yanie?!). Nani jangan kerut dahi sangat...ayik sangat ngumpat sampai beriya facial expression. Awal lak gayut je keja...and last but not least, Nani, Que and Nani's friend tengah gossip beriya.

By the end of it, it was 'back to work' sebab diajak tokei diamond tuk join in the meeting nak tengokkan design Jovian Mandagie tuk baju Ning dan Nikki untuk red carpet di Anugerah Bintang Popular nanti.

Before this kan da kata kan...yang Hatta akan wat baju persembahan tuk Ning dan Nikki masa time performance apart from Yanie's frock, so yes, this is the second pair of outfits for two of the divas so that tak pecah lobang dan kurang surprise ketika naik pentas wat pening show kang.

Pening...esok lak nak santai rileks...entah dapat ker tak peluang tuh.

Reactions:

0 comments: