Tuesday, January 23, 2007

Frazzled and fizzle...

Looks like I burnt out ler today. Mana taknya, aku hyper dua tiga hari nih lari sana lari sini.


So today entry pasai apa? Pasal promo sikit ek. Hope korang bersabar sikit ek. Ala...promo pun yang kena mengena ngan topik...which is what else, but more music events for you guys to go to.

First of all, jangan lupa ek, korang...for those yang minat Dyanag Nurfaizah, pop by for Planet Hollywood's Sunday Nite Live

Aku recycle promo nih, sebab nak reminder sikit about the show this Sunday night. Aku rasa aku pegi kot Ahad nih, sebab miss the last.

Lagikpun, lama da tak lepak kat Planet Hollywood. Lain ler dulu sanggup nih bersengkang mata walaupun working the next day, lepak sampai tutup.

So sesapa nak gi Dayang punya event, see you guys there ok.
Selain tuh, just to warm you guys up, kalau minat gak...Ella's event for Sunday Nite Live is next month.

Cantik tak gambar Ella yang baru. Aduih...very the dara sunti gituh.

Now this is rock chic. Merasalah Elyana nak capai look nih tak jadik jadik. But seriously, I think Ella looks AWESOME here!

Stylo and so freaking sexy in all simplicity. Why can't more artistes do more makeovers like this, kan?

Aku bagitau awal awal so kalao korang nak tempat duduk, dining ker haper, leh call booking skang kalao tak takde tempat lak.

Aku budget Ella punya mesti packed gila gak.

I know the last time Ella perform there memang abih penuh...

Showtime for Sunday Nite Live, standard ler begins at 10.30pm, with two sets of 45 minutes each.

Entrance fee for Sunday Nite Live with Ella is also RM40, like Dayang's, inclusive of one drink.
For further inquiries, please call 03- 2144 6602 .

Sesapa yang tatau (mustahil kot), Planet Hollywood is located at KL Plaza, Jalan Bukit Bintang.
KAlau korang pergi, dan nampak aku, tegur tegur ek! Tapi jangan mintak belanja kalau ujung bulan (lawak bangang...) sebab aku da pokai time time tuh.

Merasalah akibat impulsive shopping berlebihan. But I think this Sunday should be ok kot sebab gaji mesti da kuar time tuh.

Apapun, if you guys are going to be there this Sunday, ask to see my tattoo kalau ko jumpa aku, sebab siang tuh aku akan dapat my second tatto (nak berlagak sikit)

Before end this posting, nak gak add sikit lagik.

Ni ada bonus pics, untuk korang ramai sangat suka performance M. Nasir dan Mawi untuk Lagu Jiwa Lagu Cinta.

Yerlah kan...bila lagik nak tengok Mawi berambut.

I don't think it was the best performance, honestly. Secara jujur, memang berterabur sikit persembahan tuh, like I said.

Tapi pada masa yang sama, takde siapa (kat stadium ler...tatau ler yang dok depan TV) leh nafikan, it was a rockin' performance.

I did enjoy it, and for me, it was entertaining, which is the main intention of a stage show.

Teringat aku pernah interview Avril Lavigne masa di Singapore. Masa uh aku ada soal dia kenapa dia poser, pakai gitar, tapi main tak sampai empat chord, and then nyanyi sumbang ketika show.

Jawapan dia senang je.

She said something along these lines, "If you expect everything to be perfect like on the CD, then you can just buy the CD for all I care. My fans pay to see me onstage, do something to wow them and that always takes priority."

Setuju sangat. Walaupun aku selalu tekankan kepentingan vocals and so many other aspects, I admit Lagu Jiwa Lagu Cinta was so wrong...it was just right.

By the way, reminder sikit...kalao korang nak curi pic ni nak letak mana, please ler at least letak link ke blog aku. Tak susah kan?

Senang je...hargai ler usaha orang ek. Tima kasih ler bebanyak.

Aduh,.,,tak tahan aku rambut pelesu meka tuh. Si M. Nasir memang da cam anak didik dia sorang agik, si Yazxer. Pinjam baju Yazer ke nih. And second pic tuh, aiyo..Mawi duduk sampai cam haper...takut aku. Tergelak aku... tapi ini memang one of Mawi's better shows for me.

Ok, esok ada entry special sikit. Hope you guys check it out for something special...kalao korang minat Boyz II Men. That's all I'm saying.

Reactions:

0 comments: