Wednesday, January 24, 2007

First and foremost, terima kasih to everyone yang SMS jawapan. Berpuluh entry gak aku terima sampai inbox aku pun kelam kabut sikit.


But the first one to masuk my inbox at 1.16pm was from Budiey. Alah...blogger gak menang.

Hah...so korang kena ler lebih alert dan rajin sikit nak checking for updates.

This won't be the last competition....so korang standby. Aku tanak bagik notice awal sangat, sebab last minute ler baru tengok nasib betul-betul...kan...kan...kan...

Jumpa Budiey tadik kat izzi...my fave hangout.

Abih je press conference Anugerah Bintang Popular, aku gerak ke izzi nak abihkan keja nak hantar ke office. Biasalah...malas balik nak meredah jam kat Sungai Besi from Mines. Keji sangat jalan sana ada je construction. Dari dulu...

So official prize presentation da amik tempat ek...nanti aku upload pics lak, atau ko leh check kat Budiey nya blog tuk review konsert tuh, sebab aku rasa program aku penuh this weekend tak dapek pegi.

Ni ler Budiey yang nak cover line rupa sebenarnya. Click namanya untuk ke blog nya. Tahniah kepadanya for winning two tickets to the Boyz II Men concert kat Genting Highlands Jumaat ni. Jangan lupa update review ek!

Sidang akhbar siang tadik besh...sempat ler sok sek sana sini, korek gosip, dan terjah orang gak. Jangan ingat abang Nas jer leh terjah tau...bezanya jer akutakde kamera.

Jangan marah abang Nas. By the way, to abang Nas, atau lebih dikenali melalui forum sebagai abang rambut ketak, tima kasih kerana sudi menjemput aku tuk jayakan program Gedik Santai kang. Calling calling je...erm...bayaran berapa....(matilah aku kena maki kang).

Aduh...yang allergic sikit, besi kat muka kena tanggal semua kalao nak on-air. Part tuh je yang jenuh sikit.

Banyak pics sebenarnya aku amik, tapi aku select berapa favourite aku yang aku posting. Server imageshack gila sikit....

Pics ni ada yang tak clear, so minta ampun abih sebab Nokia aku kian hari kian uzur...tunggu ek yang baru take over.

Enjoy the pics...and be posting tomorrow. Nak balik for some lovin' with my baby...oops...ex baby.

Yes, we're still good friends. Ada harapan nak kembali bersama? Bak kata Linda dan Fahrin...kalau ada jodoh...leh gituh?

Empat gambar pilihan dari sidang akhbar Anugerah Bintang Popular - Berita Harian. Siti...comel dan tambah ayu. Mawi...erm...bila potong rambut. Si Fahrin ngan anak sapa ntah...dan Dayang pose istimewa tuk aku.

Reactions:

0 comments: