Thursday, January 25, 2007

Boring day

Tu dia...kalau korang ada hantar undian untuk Anugerah Bintang Popular, ni korang punya entries di hantar masuk di evaluate kan oleh kengkawan di meja hiburan Berita Harian.

Hadiah and all banyak ler nak menang...so wait for it.

Semua pemenang, tak silap aku, akan diberitahu sehari dua ni. So kalau tak dapat panggilan by Monday, it means korang tak menang ler.

Sebenarnya aku ari ni relax sikit.

Ada banyak benda nak fikirkan, so not really occupying myself with anything, to free my mind and really focus on some things which I have to sort out.

Ni kalao korang masuk, korang perasan ada diminta disertakan gambar pengirim kan? Ala ala macam masuk personals advertising office ngan gambar-gambar individu individu yang cun cun melecun bersepah atas meja.

Yang bestnya siap ada nombor phone mobile ngan office and home number selain dari alamat.

Amik ko!!!

Anyway...

Aku malas nak posting entry yang panjang hari ni kerana aku nak abihkan keja aku nih as well as sort out some affairs.

Esok, usha usha ler entry aku dalam petang, sebab aku kena gi Habib Jewels ngan Wanie, yang design baju tuk Mawi.

Ngan Mawi, kita nak pilih barang kemas yang sesuai yang boleh dikenakan ngan dia (takyah spekulasi...tau je kami apa yang leh apa yang takleh). Nanti aku posting sesuatu ngan pics ek.

Plus...aku ada cita panas.

Tau tak korang ada sorang penyanyi kat Anugerah Juara Lagu yang mulut cam lahar, semalam wat hal? Hah!!!

Lagik panas...ada lagu dalam Anugerah Juara Lagu baru baru ni...sebenarnya lagu penyanyi terkenal dari Israel yang di ciplak? More news on that later.

Memang takde orang tau setakat nih...ok nak ciao...!

Reactions:

0 comments: