Saturday, January 27, 2007

Alam Morphosis

Didn't have time nak posting sangat yesterday sebab kelam kabut sikit.


Anyway, continuation dari malam semalam, nak wish Alam dan Co. congratulations sebab launching Alam Morphosis!

Morph Talent and so on is now a legit entity (da lama pun) and aku tumpang bangga sebab my former editor skang da berjaya nak menapak ngan sendiri tan pa bantuan sesapa.

He's inspired me to do better for myself and ignore people who only know how to talk, and criticise like they know how to do it, but don't.

Dari pengalaman menulis, bakat dan juga pendidikan dia, he's made it.

So congrats again Alam! Usha ler Wayang Kita for his Alam Morphosis t shirt yang dia pakai tuh.

Best gak semalam dalam letih dan ngantuk rush ke launching event of Morph kat the National Press Club.

Ramai lak orang. Warga Astro, media, dan artis ramai. Especially geng Akademi Fantasia.

Pompuan yang aku ingat...Ekin, Edlin, Akma, Marsha, Liza, Nana (anak sedara Alam gak and a resident of Sungai Mati - tul ke nonok ko pun dari Sungai Mati) while the boys lak included Bob, Yazer, Kaer, Fitri, Kefli...aduh...ramai sangat aku pun pening nak ingat semua.

Tak kuasa lak nak wat note guest list. So these are the pics for you guys.

Spending the whole of today to just sleep. Malam lak kuar joget sat...lama da tak kuar pun.
Nak lepas tension...esok nak wat my tattoo. Matilah sesapa nak kutuk aku kerana nak buat.

Bukan kulit korang.

And not forgetting...nak gi Planet Hollywood tuk Dayang punya Sunday Nite Live, sebab da janji nak drop by.

So party on!!!

Si Iqram feeling rempit naik motor masa kami lepak kat luar. Si Bob...erm tambah kurus sikit...(puji sikit) sambil tu si Fitri rupanya dah boroi! Aiyak!!! Weiii sit up sikit! Next pic si Yazer berangan tough dan macho followed by Alam the man himself! Nana sambil gayut pun leh pose (merasalah malas nak turn the pic nampak stylo sikit) and last all the girls melalak Teman Tapi Mesra.


Reactions:

0 comments: