Tuesday, November 14, 2006

Entry melantak

Ni lintas langsung dari opis Ning & Associates. The event? Birthday Yanie.

Sapa sini ek? Ngan host, ada ler waitress air dan waitress makanan (last minute tak hadir sentap bijik sebab dahler dua jam lambat, feeling nak usung churan mana datnag lak...keji!!!) ...tapi takper sebab party hostesses ramai.

Guest list, of course ler ada tokang urus sorang, bak anak buah Diddy...abang Aidit Alfian (wat lagu tuk album Yanie kang) and wife, kak Zaza pun ada, Audi Mok (pencipta lagu Caramu) and of course diva segala diva pun ada (tapi yerlah...lambat gak...masuk angin perut aku nak tunggu dia nak melantak) ditemani her mom, Aunty Stella dan Nikki yang baru abih rehearsal rakam for Christmas.

A lot of other folks were there...Rudy and friends, Famee...ramai ler.

Sesak rumah panjang menegak ni.

Banyak benda available nak melantak. Aku bak air enam botol, add to Vernon's four sebab the last time masa Nikki punya birthday we didn't have enough air. Turns out this time there was more than enough. That and KFC...sebab selain Famee yang bak satu barrel, si Ning gatal lak gi beli tanpa consulting. So overabundance of chicken la hasilnya.

Most effort went into the spaghetti yang si Aidit punya bini. Zaza buat (tepukan gemuruh sat). Most appropriate is Fiebie's tarts. Tarts from a tart and all....(matilah aku!!!)

So celah kebisingan dan kekosongan (how do these people eat, talk and scream while breathing at the same time??!!!)

Makan...melantak...kecoh sakit telinga ngan gelak memacam and so on. Biasalah kalao ramai-ramai dah get together. Very the family event ler. Alih sikit perhatian aku dari what's on my mind. Not what...who. No...not the same person.

In fact I'm not sure which one for that matter (matilah semua pun nak)

Korang tengok je ler kekecohan kat sini. Aku sebenarnya update on the spot sebab dalam bosan sebenarnya ngan pala yang runsing.

After someone that didn't fit in into my life, aku got a hair cut last Saturday (pendek kembali) akibat kebosanan dan kebingungan, and met several people. Yeah well...ok ler. Took my mind off a lot of things ler...and it di help me just focus on other things.

But the more people I met... (and lept with - can I say that here) aku rasa cam ada yang tak kena.

No...it's nothing to do with regret...or remorse over doing it just after breaking up (I was the one who broke up...) even though it's not rebound relationships ke rebound sex or whatever you call it, ...just aku malas nak pikirkan orang lain...anyone for that matter. Aku nak pikirkan diri aku je. Yeap...being selfish is important sometimes. All too important...

So? Keputusan aku? Aku nak amik cuti. Nak larikan diri dari KL pas malam esok. Ikut hati hari ni je...tapi ari ni da ada birthday Yanie, pastuh lak esok ada Raya open house Zahid lak. Terpaksa sebab da janji ngan mama Zahid. Lagikpun da lama tak jumpa my 'parents' ni, so ok ler.

But tomorrow pas abih aku nak ciao...berambus...disappear.

Anyways... moving on...first...to the pics. Kalau korang nak pics lebih check the blogs of photographer tak bertauliah 1, photographer tak bertauliah 2 dan photographer tak bertauliah 3.

Ni antara a few of the pics I snapped. Sorry camera aku gelap sikit. From top to bottom, left to right, first tukang sibuk jadik official photographer amik pic orang melantak, second Yanie dan Diddy melantak, third abang Bad lak marah sebab di amik pic masa melantak, next Ning lak sentap sebab aku nak amik pic dia melantak, then Nikki cover line konon tak melantak, then Yanie melantak lagik and the next two pics sibuk aksi suap suap kek oleh Ning, Nikki dan Diddy konon Yanie jer yang melantak (kesian dia...) Last pic Yanie kena naya digambarkan melantak lagi, sementara Nikki cover line tak melantak konon (love you Yanie...ampun!)




So.... it was a fun thingie, and it was fun but I guess aku nih sedikit preoccupied ler sikit sebab banyak pikirkan the usual stuff.

But then again...maybe I should just go get pissed drunk.

Whatever it is I'll make up my mind tomorrow after abih open house tuh. eet my extended family pastu berambus memana nak ilangkan stress aku yang tak wujud tapi diwujudkan sendiri (does that make sense???)

I have one more birthday party to go to, kali ni surprise tuk mentor aku for my writing (selain kakak aku) iaitu Alam. Meka wat surprise 8.30 tadik. So aku surprise sendiri sendiri ler.

Lagik surprise kalao meka semua da balik. Matilah aku...aduh...gila la layan lawak diri sendiri.

Apa da...ok ler guys, one more final post before I take a short break from tomorrow night.
Plans subject to change.

Reactions:

0 comments: