Tuesday, November 21, 2006

Divine diva

Matilah aku...sorry Ning but I really couldn't resist posting this pic.


Mana taknya...ni masa kita gi rumah Linda Onn semalam. Memang ujan ribut taufan pelbagai ler. Then nak on the way ke rumah Linda through Pinggiran Ukays tuh lak kena lalu kubur cina lagik ler horror.

Merasalah sampai kena acara sprinting ke bawah kawasan khemah yang erected.

Wow...tak sempat apa-apa terpegun...cantik abih rumah Linda ek. Meka nih baru pindak rumah April lalu. But malas amik pic sebab nak snappy candid orang.

Fahrin ada...Zain RuffEdge ada...tak penting. Last-last aku tengah sumbat muka, merasalah ko! Diva pun kena sprinting ok (tapi dia bak payung ok sikit ler dari kes aku nih)

Matilah walaupon ala ala whirlwind with hails from hell, tetap Ning maintain diva ok pakai glitterati pelbagai! That's life as a diva for you...always fashionable.

Merasalah masa dia jejak bawah khemah aku da warning, sebab air deras yang mengalir (the main road in front of Linda punya rumah on a slope) quite high aku pun warning ler Ning.

Yerlah...tanak ler diva rosakkan Blahniks dia kan (ke Vincci jer?) So dia pun fold up dia punya kain seluar lak. Whiule clutching her purse, and the umbrella...cam ceti lak pulak. Not exactly a striking picture of elegance. But Ning will be Ning...tetap maintain demi camera. Keji...

Ampun, Ning for posting (nyah...mak baca blog ko...mak tau pasal trauma ko - katanya...)...but ok ler...ko rupa ko memang over pun malam tuh....but tetap befitting a diva!

Vernon not spotted. Tapi apparently, Nikki dan Yanie yang awal sampai da, were midway instructed by Mr Manager to act as his camerawomen. Keji!!!!!!!!!!!!!! Slave labour!!!

Talk about abuse of position. Abih bebudak tuh lari bertempiaran nak carik photo opportunity.

But gome wajib shots of them together. Ni below ada pic Nikki ngan Linda, sekali ngan Yanie and Linda too. The last too solo sebab Yanie berani 'fear factor'kan diri nak pegang iguana adik Linda (walaupun almost dropped it once sebab geli teramat)


Aku masuk lepak bilik belakang sebab mula-mula spotted Zain.

Tengok tengok dia tengah lepak ngan Nila Kurnia tengah sembang. Suddenly

I spotted this little bundle of joy. Mak aih..dari tengok si mama Nila bolat, tengok-tengok this is the first I've seen her baby.

Amik ko...comel ok!!

Merasa lah....so cute. Nila upset (terkejut...bukan upset sedih ok) yang anak dia suka ok ngan aku. Gurgling all the way, siap leh smile tuk aku masa aku pose kan shot kata uncle (uncle ke) nak amik pic.

Puas tengok bebudak camni...bila lak aku nak ada anak sendiri (dalam gelak sendiri...terdetik lak perasaan sedih)

Anyway...balik malam tuh pas two open houses (Linda dan Juwita punya) pala relax sikit sebab tak sihat, aku MC dua ari. Ok ler tuh...

Jumpa and got some loving from my baby. Siap beli supper tuk aku hantar ke rumah bebudak sebab lepak tunggu dia kat 16. Ceh!

Lama da orang tak manjakan aku camni. Ni yang hati sayang ni...aduh...esok je posting. Dia da call nak supper.

Night all...


Reactions:

0 comments: