Friday, September 29, 2006

S.O.S!!!

Just to let you guys know... tengok senarai ni ek. This is the tour dates for Jay-Z. Check out the highlighted date.

Sept. 9: Krakow, Poland (Coca-Cola SW Live Festival)
Sept. 10: Bratislava, Slovakia (Incheba)
Sept. 15: Amsterdam (Heineken Music Hall)
Sept. 16: Germany (TBA)
Sept. 18: Istanbul (Refresh the Venue)
Sept. 19: Athens (Olympic Arena)
Sept. 21: Manchester, England (Evening News Arena)
Sept. 22: Glasgow (SECC)
Sept. 23: Birmingham, England (National Indoor Arena)
Sept. 24: London (Wembley Arena)
Sept. 26: Dublin (the Point)
Sept. 27: London (Royal Albert Hall)
Sept. 29: Paris (Le Zenith)
Sept. 30: Milan (Fiera di Milano)
Oct. 2: Barcelona (Teatro Heineken)
Oct. 4: Dar es Salaam, Tanzania (Diamond Jubilee)
Oct. 6: Accra, Ghana (Accra Conference Center)
Oct. 7: Lagos, Nigeria (Ocean View)
Oct. 9: Luanda, Angola (Cine Karl Max)
Oct. 11: Cape Town, South Africa (Belleville Velodrome)
Oct. 13: Durban, South Africa (ABSA Stadium Outer Fields)
Oct. 14: Johannesburg (Coca Cola Dome)
Oct. 17: Hong Kong (TBA)
Oct. 18: Bangkok, Thailand (BEC Tero Hall)
Oct. 20: Seoul, Korea (Walker Hill Gayagum Concert Hall)
Oct. 21: Taipei, Taiwan (Taipei Dome)
Oct. 23: Singapore, Singapore (Suntec City Concert Hall)
Oct. 25: Sydney (Entertainment Centre)
Oct. 27: Brisbane, Australia (Entertainment Centre)
Oct. 28: Melbourne (Rod Laver Arena)

Hah! And guess who's going to be there. It's almost confirmed that me, myself and I will be in Singapore to watch Jay-Z.. LIVE!!!
Plus get this, who else is there.

RIHANNA!!! (pada yang sapa tatau tuh, ala lagu hit dia tuh Pon Your Replay dan remake of Tainted Love yang bertajuk S.O.S) tuh! Yeap, Rihanna is apparently going to open for Jay-Z on the Singapore leg of the tour.

I'm hoping Beyonce will be there too, but hey, Rihanna there is going to be enough for me.

At the moment, yang nak confirm, samaada aku dapat interview meka ke tidak.

Tak silap aku, tarikh tuh da first day Raya, so ok gak...there won't be much rush for travelling and all.

Aku tak minat sangat Jay-Z...but ok jer lah kalao dapat interview dia, tapi kalau dapat nak one on one ngan Rihanna, WOOOOHOOOO!!!

Moving on, hari tuh aku ada dapat a 3gp video on my phone daripada seorang kawan. Tanak ler sebut sapa orang tuh, sebab nanti dia marah. Kena tunggu dapat izin, walaupun nak kreditkan.

Anyway, video ni memang circulating skang ler. Dan ada member wartawan lain yang curious gak mintak video ni sebab kita banyak wat liputan selama ni, dan wat memacam andaian based on our interviews and comments orang je.

Anyway, for all of you guys yang curious, I'm of course talking about kes Lisdawati dan Rita Rudaini.

Remember past posting aku the day before the incident was reported in the papers? Ni link dia to the previous entry of mine - CLICK HERE.

Aku terbeliak bijik mata aku. Perghh!!!

The stories and eyewitness accounts don't cut it ler.

This is one heck of a b***h fight! Memang power punya bukan je tarik rambut segala! Apapun, I want RIta Rudaini on my team!!! That girl can smack the bejeebers out of you.

This is definitely the action sequence of the year... hope meka masukkan scene ni dalam the production punya final cut sebab now, that's a real fight sequence. Bukan cam all the lembik stuff you see in the local productions! A gem for sure!

Kalau korang nak tengok file tuh, it's been uploaded on youtube, and I've linked it kat bawah ni.

Aku ada 3gp file dia (tima kasih, dik oi!) but I guess sapa yang nak tuh, kalau jumpa aku mintak jer lah. Sebab aku malas nak offer for upload upload ni.

Kalau korang nak tengok clip kat bawah ni, pastikan you have a decent Internet connection, kalau tak semput ler sikit aksi dia.

On dial-up usually sucks ler, tapi you can try your luck. By the way kalao gambar tak gerak ker, or anything else, there could be a host of problems, like your browser tak flash enabled etc...pepandai carik jalan sendiri ler ek.

That's all for today's posting. Aku nak gi berbuka sat agik ni. Walaupun takde hala tuju, I'll find somewhere decent nak berbuka. Baru masuk empat hari aku posa. Kantoi dua hari so far.

Selamat berbuka to everyone...dan selamat melantak pada meka yang tompang berbuka walaupon tak posa.

PS. Jangan lupa the crystal salt lamps tuk RM100. Read previous entry kalau tatau what I'm talking about.


Reactions:

0 comments: