Wednesday, September 20, 2006

Horrors

Hari ni busy day. Aku dah lama tak sibuk camni. Tak perlah... seronok gak kembali seronok camni.


After preview Diva Popular, then gi pelancaran kelab peminat Faizal, and then rush ke Rebung for Mawi punya kenduri kesyukuran.

Abih pun nak tengah malam by the time sampai Shah Alam jumpa bebudak nak supper.
Apapun, baru sempat masuk Internet cafe, so nak recap beberapa pics aku tak sempat transfer, yang baru upload nak share.

Last Friday bak Nikki ke Parit Raja tuk show kan? So ni nak dedahkan rahsia di sebalik tabir.

Kalau nak tau... dalam kesibukan show... ni lah akibat nya. Camna la carik stoking tak jumpa jumpa kalao da barang bersepah camni.

Merasalah pendedahan yang membosankan of the starry life katanya!

Anyway, for those of you yang suka rambut Nikki yang lurus ala ala model Sunsilk gitu... mai aku dedahkan rahsia maintainence rambut dia (merasalah another boring revelation). Ke mana dia pergi, ni kawan baik dia yang bak ke mana saja.

And that concludes our backstage starry revelations yang exciting gila... gila pun tak exciting camni!

Anyway... that was Friday punya photos.

On Saturday lak, aku gerak ngan sekumpulan kengkawan gi Port Dickson nak Cuti Cuti Malaysia! Yerlah sebab leave aku pun nak abih, da nak start keja masa tuh, so decided to get away for the weekened.

Somewhere not too far sebab malas... tanak letih-letih kang... so decided on PD.

Dinch speku aktiviti yer...

Nak tau... kita dok tempat ni bukan tempat yang biasa kami dok. Atas sebab-sebab tertentu... ada ler motel ni menjadi pilihan.

Tapi tengok je beberapa pics ni... it should give you the picture of how horrific punya vibes ler we got.

I really think the room we duduk tuh penah ada someone yang suicide.

Mak aih... kita test dok motel nih sebab accessible katanya. Tapi horror gak ler sebab tempat tuh bad vibes gituh ler.

Tapi kind of fun gak... tengok pics ni. Lobang 'ventilation' tuh bukan air conditioning duct ok. Tuh lubang ala ala rumah 80an. Kira kalau ko kentut pun orang luar bilik leh dengar. Keji!

Second pic tuh.... yang bilik air dia yang creepy very the horror movie yang cam orang kena bunuh berkali kali tapi tak serik warga warga bimbo masih nak dok sana walaupun akibatkan akan kena tikam 5000 kali oleh psycho mana ntah.

Memang house of horror!

Lum agik soal katil sana.

The most strongest feeling I got was about the sleeping area. For some reason... there was an angle that the light just couldn't reach. It seemed like a dark corner despite the light being sufficient.

However, it was as if a dark shadow was cast on that particular corner of the room... and it was even Fiebie blocking out the light tau. (matilah mengundang kekejian dari dia.)

Ni pics salah satu katil dalam bilik tuh yang ada dua singles and one double.

Yang ni pic katil seorang budak gila...jangan persoalkan katilnya kenapa mendap. Masa tuh dia already sat on it. Bukan salah hotel keji ni pun.

Tapi yang menakutkan... walaupun bilik ni agak terang... tapi bila aku shoot katil ni... cam gelap sangat. Tak paham aku. Tapi yer lah... nak salahkan lokasi... orang tuh bukan di terima cahaya sangat pun...

Tapi sesuai ngan kerja nya yang *toot* (sapa yang tau tau lah... sebab dia feeling privacy kan)... katil dia siap ada A-B-C lagik. Very the educational. Matilah dak besau camtuh dok katil budak-budak. Mana tak mendap....

Eh... dah lewat... malas posting panjang-panjang...esok aku sambung picture sharing ni. Or not.. depending on mood sebab esok another busy day nak abihkan tiga story and then siap ada events pelbagai. Camna nak settle semua pun tatau... kalau kerat badan pon (which is a possibility as I have quite a bit to go around) tak dapek kot...

Be posting tomorrow...


Reactions:

0 comments: