Thursday, September 21, 2006

Enam kali

Arghhhhh...so tired.

Lama tak driving balik sampai nak tertidur. But I guess it was another fruitful day cause I got a lot of work done.

Satisfying is the word...

Sebelum teruskan posting...terjumpa dua pics yang aku nak letak semalam tapi tak sempat. Hari tu ngan bebudak lepak, meka gi ler laundry kat Seksyen 16. So mai kita sambung kan posting gambar-gambar keji dan membuang masa.

Pandai kan adik-adik carik laundry yang 'sesuai'. Tengok je nama washer dan dryer dia.

So with that out of the way... mai kita teruskan program ek.

Semalam hectic gila babas. Today pun no difference. Ada Batik Showcase kat The Weld.

Patutnya awal awal gi Mawi punya event yang pelancaran album dia... but after much thought, didn't go, and went to the other event instead.

Of course I chose it for a reason... sebab artis sana lebih ramai nak gi kumpul gosip ler kan.

Tempat camtuh yang reramai nih breeding ground for all sorts of stuff.

Anyways... seronok sebab I think about 50 artistes amik bahagian along with 12 or 14 footballers yang become part of the modelling group.

Ni aku kongsi beberapa pic favourite celebs aku yang either looked good, atau memang aku suka.

Ada yang tak sempat amik cam Ning dan Ziana. But hope you guys enjoy the rest. Nak amik pic lebih tapi sibuk lari sana lari sini cam ayam kena penggal pala that I didn't have the time.

Yerlah... aku takder ler focus amik pic sampai camni ler jadiknya akibat nak dapat angle cantik katakan.

PERGHHH..Seperti contoh diatas. Kaw kaw punya akak ni sampai cecah lutut ler.

Kalau rempit konperm hebat punya.

All in the name of getting a good photo katanya.

I didn't have the time or the patience to stalk anyone as I had too much to do, so I just have these few shots to offer.

Of course, yang sebelah ni adik aku yang lama da aku tak posting apa apa kat blog aku... so here-ereeeeeee's Marsha!

Cantik tak.

Aku ingat nak amik pic dia ngan Fahrin yang ada sekali but I didn't wanna spoil the pic, so decided to settle for the one on her own lagik elok.

Anyways, I think Marsha is starting to look healthier, though she looks a tad tired.

So many celebs and personalities I wanted to take pics of... but after da abih kan keja korek tuh nih lak, aku sambung pot pet sana sini, so eventually when the party was over.. alamak... tak sempat lak sebab yang ada pun geng geng yang tak perlu aku snap kan. Matilah...

These are the few I wanted to share with you guys.

Errr kalau tak cam, upper left tuh Amber Chia. I think she always looks great no matter what kan. Dia ni cam Barbie doll yang idop.

But then again, that's why she's such a hot model.

Next pic is of course, ratu tumit tinggi si Fazura. Matilah aku! Jangan marah Faz babe.. you know I love you. Carut light light je. Jangan bukak high heel tuh da...

The next one is Fauziah Latiff. kak Jee tuk aku looked the best for the whole evening as her baju tuh elok ler sikit kalao banding ramai ramai yang ada nih.

And finally...the thorn among the roses... or the rose among the thorns, Zul Huzaimi.

Aku chose his pic nak share kan... sebab yerlah... orang tuh seri power... pengantin baru katakan.

Merasalah kena usik lutut longgar seharian. Tapi dia memang pala gila sikit dan sporting so no hal punya.

Bang Zul! Selamat pengantin baru!



Nothing much to post. Sebab nak paksa diri tuk rajin-rajin posting punya pasal ler aku walaupun entry pendek pun, at least I do a little log. Tanak abaikan lama-lama. Semakin menjadi malasnya kalao camtuh.

Anyways... esok slower pace sikit kot sebab nak abihkan kerja kerja kat opis je banyak. Which too, I think can be done quite fast comparatively... so no hal.

Tomorrow got some errands to run... some money nak pick up (cam ceti lak pulak)...

And ada yang kata nak karaoke beramai-ramai lak. Matilah lebih 20 orang feeling nak cram into one room. Mmmm... kononnya stock nak masuk puasa ler nak berhibur puas puas. Aiyak... tul ke ni.

Kang silap silap ajak berbuka kang... pastu karaoke gak.

Anyway....will post some stuff tomorrow. Oh... and look out for tomorrow's news. Mawi in the headlines... again.

Siti cuti headline sat... tapi Mawi tetap take over ganti tempat Siti sementara Siti menjalankan tanggungjawabnya sebab isteri.

Oh by the way. Aku posting ari tuh Linda Onn da cameo kat Ejen 016, alamak... tercepat lak. Mana taknya when it just took place kan.

Caught today's episode after missing last week, so senarai cameo aku dah jumble. Now this is what happens when you take a week off. Gosh darn it!

Apa da...

Oh my gawsh... look at the time. Time to hit the drafts and blueprints and business proposals nak abihkan sebelum aku leh tidur. Moga-moga aku larat nak abihkan cepat.

Am behind the schedule I set for myself to get this done. Till tomorrow... night night cyberspace...

PS - Pada Faizal yang kini kembali ke Terengganu untuk bercuti... jaga diri. Jangan lupa buah tangan yang dijanjikan ek. Sesapa kat Ganu tuh... gi ler lawat Faizal...tapi agak agak ler jangan dok rumah orang sampai tengah malam. Dia balik pon tiga hari je... so bagik dia peluang lepas rindu gak kat kampung halaman dan keluarga especially.

Reactions:

0 comments: