Wednesday, August 02, 2006

F is for Faizal. Also FAKE!

Nak start this blog posting ngan lagu Drama. Alaaa.. lagu Ning baru featuring Nikki dan Yanie.

Kalau korang tak dapat catch the song on radio... senang je alternative nya (jangan ler download, aku merayu sangat ni... tak elok tuh), you can go to myspace and listen to it there.

Sekali kalao ada account leh add ler. You can hear Drama on aku punya myspace(silakan add kalao sudi), also you can it hear it myspace Ning Baizura, Nikki ataupun Yanie. Yes, myspace tuh semua milik mereka ok. And they do check it, so kalao minat antara meka, pepandai ler add meka on myspace ok.

And kalao ada apa-apa upcoming single daripada meka, you can get the LATEST news there, so kalau takde myspace... rugi ler.... cepat ler sign up for one.

Yes... now on to the programme.

Aku miss Diari yang pertama sekali lagi hari ni. Tapi with good excuse... aku sibuk running errands sebelum ke Jakarta esok. Aku akan posting ulasan Diari pertama esok kalau aku sempat sebelum berlepas ke KLIA. Aku balik hari Jumaat, tapi kalau ko masih nak update... aha... wajib!!!

Aku kat sana if I can find an Internet cafe, bisa aja online.

Pergi pun dasar keja, so ada ler benda gak nak cita.

Anyway, back to today...sibuk sikit with bebenda nak buat, but caught the second Diari.

Mmmm... nak cakap camna ek.

Biasa je... aku rasa kalao wat ulasan... then cam mengulangi ulasan mana-mana Diari for the past nine weeks je. Nothing different.

Just Faizal semakin menunjukkan bangang dia. Aku puas ati tul tenaga pengajar da mula tegur dia blur. Semalam Dr Eveready... ari nih Umi.

Tapi last scene bab Umi tuh, aiyoooo... please la. Faizal ni... faking it out man...

Nak konon wat blur... tapi Umi pandai nak perangkap dia. Last-last he ends up looking stupid and the rest of the kids gelakkan dia. Yeayy!!!!

Mampos laa kalau menang pun Akademi Fantasia, ko tetap ler menang seba lakonan ko memang hebat, Faizal...

Rewind sikit bab Kevin Zahri pun da nampak.

Mr Carbs tanya dia samaada nak makan steak (disebut stick oleh Kevin ok).

Faizal wat bodoh sampai kena explain lak si Carbs tu... stickkk... stick.... lembu panggang.
Pastu Pejal jawab, "Dok rajin makang..."... tapi Kevin tak dengar.

Alang alang Kevin tak dengar, dia tuklau jawapan "Dok penah makang".

Hello!!! Kalau kat celah Kampung Jawa, Klang pun ada gerai Western yang offer memacam (t-bone, black pepper dan entah haper agik), takkan Marang takde kot. Gawd... you don't even know what steak means?

Incredibly dumb or damn faker?

Entahlah...

Aku letak ala logo Ferrari tuh untuk describe Faizal. Looks like the original... the real thing kan? But like Faizal... it's fake!

Well... nak wat apa... ramai orang camni around. Kesian budak gila ni terpaksa tahu the hard way. Orang lain susah wat tuh ni... lain lak feeling amik credit. Sesuai ler..
Wel.. there is such a thing as KARMA.

That's all I'm saying.

Eh ok. Malas posting panjang malam ni. Siang esok aku posting agik.

Nak gi jejalan dulu.... esok da kat Jakarta... yeah!!!

PS.
Thanks to my guardian angel for the birthday gift. A little late, not necessary, but very much appreciated. More than you know.

PS Part II
To orang gila - bukan beg LV ok! You can stop staring uglily at me now. (lawak bosan)

Reactions:

0 comments: