Monday, August 14, 2006

Buntu...

Ampun seribu ampun kepada semua yang mengharap aku bersuara seminggu ni, tapi I have been silent. The truth is... selain penyakit malas update blog, aku demam minggu lepas. Teruk gak ler struck down by slight fever dan selsema and all kan.

And then in the later part of the week, dalam nak recover, I spent a lot of time with friends who showed me the best time.

So it was kind of like time off for me.

There is actually so much I have to update, dari Muzik@Ria minggu lepas and media night bersama bebudak, not just finalists but also the whole she-bang.

And then of course ada ulasan Festival Filem Malaysia... well not really ulasan ler, but ada ler carutan pasal tuh.

So kalau aku postpone sikit lagi korang tak marah kan? Bukan apa... ada sikit kerja lagi nak siap sebelum esok.

Tomorrow I have kind of a hectic day sebab ada 'minum petang dan sesi beramah mesra' bersama Siti Nurhaliza dan Datuk Khalid njuran Siti Nurhaliza Productions sekali ngan TV3 untuk editors.

Aku akan temani my boss gi sekali. Kami di bagitau esok juga kami akan diberi jemputan ke majlis Siti, so mulai besok je, hectic gila la sampai selesai dan selamat meka berdua berumahtangga.

What to do... ni la musim-musim sibuk.

Apapun, I promise to u pdate everything by TONIGHT... AND esok pun pasal hasil perjumpaan para media bersama Siti dan Datuk K.

So chill ok, guys?

Nak sambung keja dulu ek...

Reactions:

0 comments: