Monday, July 17, 2006

Of Siti, Diari, and me

"Berapa jauh rumah puteri
Berteman dan berkereta
Betapa susah melepaskan Siti
Macam-macam tohmahan dan sengketa"

Taruddin Ismail

So the news is out.

Sah Siti Nurhaliza dan Datuk Khalid Jiwa akan mendirikan rumahtangga.

Because of that aku banyak sangat keja nak abihkan. Teringat dulu masa wat gossip a very long time ago pasal Siti dan Datuk K gi shopping.

Masa benda ni in development, memacam aku kena layan orang kata fitnah.

What can I say?

Gossip and speculation sometimes is truth that cannot be told.

Aku akan update lebih about everything later sebab rushing sikit ni.

Nak kuar makan ngan kengkawan for my brithday and hopefully catch the Diari in the process.

Banyak nak kongsi. Semalam ada surprise birthday untuk Jimmy Shanley. Atas jemputan peribadi krew Trek Selebriti, aku pun gi ler... happy birthday Jimmy.

Dia celebrate on 13 July tak silap aku. 26 kan umo skang?

Masa kat KL Tower semalam lepak ngan Leez dan Lotter.

Banyak gak cita dicungkil. Boleh ke dikongsi? Nanti aku fikirkan.

Everything and pictures will be uploaded later tonight.

Thanks to everyone yang komen, letak mesej, SMS dan call aku untuk wish me for my birthday.

It is touching to know at times like this, that even total strangers have become like family because they share my thoughts... my life through my blog.
30... now what?

*Dapat berita kurang sedap. Mama Zahid masuk wad sebab nak operation. Doa-doa kan mama akan selamat dan sihat ok...

Reactions:

0 comments: