Tuesday, July 11, 2006

Dari jauh ku lihakkkkkkkkk

Ari ni sempat abihkan banyak kerja. Skang da lunch time, ada lagik keja sikit, so hopefully I can finish in an hour or so, sebab ingat nak gi tengok movie lagi.


Ni pesanan Diddy yang sempat aku upload finally.

As usual, just in case korang tak dapat baca, ni transkrip of what Diddy wrote.

http://klubbkidd.blogdrive.com
To : all my fans

"Thanx 4 supporting me & I appreciate that. Kepada sesiapa yg berminat nak join Dazzling Diddy FC, sila lah buat demikian....hehe... Diddy

So kalau korang peminat Diddy... apa agik, join ler Dazzling Diddy. Apapun, nak more of Diddy, gi ke blog Tuan President. Patutnya ada update sebut pasal camna korang leh gi Muzik@Ria malam ni tapi nan ado katanya, so erm... sesapa biasa gi ke Astro tuk the program, silakan ler jenguk usaha sendiri.

By the way... sempat tengok Diari pertama ari ni at noon.

Suka campur geram!

Suka tengok ari ni Sham lepas kan power punya sakit ati kat bebudak pasal their group performance.

Seram time Faizal nak tanya balik, "Saya buat salah ke cikgu".

Hah... berani lagik menyampuk. Merasalah ko kena se das balik ngan Sham.

Go Sham!!! Teruskan lagik usaha anda!!!

Kalau Sham terus tegur bebudak tegur camni, aku syorkan buat fan club je wat Sham. Kalau power sikit, kita AFUNDI dia je masuk.

Dari jauh ku lihaaaaaaaakkk....

Baru nak celebration je Faizal kena laser seban konon wat muka innocent, terpaksa melayan Lotter wat Chow Kit Road. Seriously, he looks and sounds like he belongs there.
Syafi punya bab tolong bebudak vocal, aku kesian lak la... terpaksa dia layan horror-horror ni sekoq-sekoq!

Erm... tak larat Amirul, but ngan Velvet aku risau lak. She can't seem to get it right. Phrasing problems lak. Erm... dia ada stamina tak nih... hish. Worried for her.
Adus...

Forget Leez ler... no impact at all ler. So much for hoping she would bring something different into the Akademi.

Lor... end of first Diari kena layan airmata si Leez lak. Perlu ke? Wei...takde orang AFUNDI ko takyah ler wat drama.

But I supposed when Astro kata they needed something to create sparks in the Akademi, the meant some hootchie mama to strut in and get some hormonal pre-pubescent appearing geek to gawk at her lor.

The result? It worked!

Haziq tetiba actually became more irritating than ever with that stupid glazed look in his eyes ngada setiap kali ada Leez. Ada je benda yang menjelekkan pasai perangai dia.

Huh! Tau ler dapat lagu makanan ruji terus overconfident takyah focus tugasan.

Woit! Sedau ler moka toh cam bontot bas mini merah jambu yang diharamkan!

Tolong ler!!! I hope the rich fat cats who are throwing money behind him lose out in the stock markets soon. I don't know berapa lama lagik ler I can take this.

Dahler had to layan his tahi hidung ke jerawat... tak kuasa.

Patut ler orang kutuk Farhan memacam... mesti peminat Haziq (penghinaan yang teramat power!)

Dahler... muka toya Haziq wat aku hilang selera makan.

Ok gak Astro letak muka Haziq ni tak abih-abih...kurus gak aku akhirnya (mung kin ke?)

Rasa cam tak complete kalao aku tak sebut camna persembahan pelajar lain.
As expected, Velvet was having problems with Caramu, while Faizal lak pon 2 X 5.
Farhan takleh cakap sebab inadequate scenes showing her actually singing (terima kasih Astro sebab lombab).

As for Amirul dan Lotter... do you guys really expect much?


Reactions:

0 comments: