Tuesday, July 04, 2006

Bye, bye baby

Aku harap semua da baca ari ni punya story kan kat The Malay Mail (click the link for the story kalao tak).

Aku rasa cukup isu tunang kat sini.

Bukan apa... tapi perlu ke...

Jodoh kan soal antara dua orang. Apa pun penyebab sebaliknya, bukan semua akan dapat tahu, dan spekulasi tak penah nolong sesuatu keadaan.

For me, sesiapa yang bukan star tapi pandai nak wat statement tak abih, especially kalao pompuan... erm... korang pepandai ler sendiri tafsirkan.

Anyway, ari ni start blur gila. Aku patut gi tengok wayang tuh 10.30 pagik, tapi entah kenapa teringat esok jer benda tuh. Cis!!!

Pastu ingat press conference kul 2pm today, turns out aku sampai venue termalu sebab benda tuh esok! Damn!

I got something fantastic in the mail today... kang aku cita apa dia. Nak gi tea break dulu.
Aku balik opis je pening. Malas lak wat update.

MLm kuar ngan 'dia'. Yeahuuu!!!!!

Seronok ler dapat mengubat rindu.

Tapi sibuk dok ngubat rindu, gatal lak bontot nak dok lelama sebab masa kita gi dinner, kedai makan tuh takde lak Astro.

Ampeh tul... akibatnya ter miss lak first part of the Diari.

Abih je dinner, isap rokok sebatang dua, balik ke rumah 'dia' tuk tengok Diari.

Aiyak... patut ler aku takde love life, masuk time Akademi Fantasia punya musim je, yang disayang pon dilupakan...

Didn't really pay attention to the second Diari either... cuba perasan most of the kids sucked big time. Lotter especially...

Aku dah mula muak ngan pilihan lagu basi dari Akademi, and even worse, the wrongful assignment of each song.

Aku sakit telinga masa meka nyanyi To Sir With Love, because lagu lama tuh aku leh ingat dari dulu, and it never sounded so horrible.

Malas tulis pepanjang... layan angau teringat 'dia'.

Reactions:

0 comments: