Tuesday, July 25, 2006

Another one....

Aku ari ni nomthing much to say.


Very quiet day pas hectic semalam. Awal pagi pun da dikejutkan ngan SMS pasal Hani Mohsin meninggal kat LCCT kat Sepang lebih kurang kul 10 pagi.

Masuk office nak wat obit.

Mmmm... may he rest in peace...

Sempat catch both episodes of the Diari Akademi Fantasia, the first on ein the afternoon and the second kat 9 malam.

First one tak banyak tunjuk per-per, tapi tetiba rasa geram lak kenapa nak focus sangat Papa Rock. I don't think he really understands what's going on.

Moving on, banyak ler scene meka jalani kelas, nampaknya dalam kelas vocal cikgu Syafi, Lotter tak ingat langsung apa pun yang diajar walaupun dua minggu je dok luar.

I think Zila was the most attentive throughout the classes.

The only scene that was 'out of routine' ialah masa pengawas sekolah rendah si Jamal, kelentong Rich kata Velvet yang tengah kendalikan cam so that dia leh kem pesan kat Velvet.

Blah blah blah... boring.

The only time aku enjoy the first Diari ialah masa closing scene masa Rich nyanyi lagu Kinabalu tuh, ngan petikan gitar dan iringan dari Lotter siap ber back up dancer with Nora.

Semangat Sabah sangat. Lain dari tu, the whole Diari was a waste of time.

Second Diari lak lebih kurang... kelas... emo... pancing undi... blah blah blah.. make more money for Astro, please etc.

Abih je Diari kedua, alamak, Muzik@Ria pun sibuk tampilkan lapan orang untuk promo merayu undi ek.

Erm... nampaknya Astro tak sampai kuota kot AFUNDI kali ni. It will be interesting to see the accounted for numbers of SMSes received this season and how it matches up to tiga musim Akademi Fantasia sebelum ni.

Seronok tengok lak peminat Amirul yang bersatu seru boikot AFMASUK kat @15 sebab tanda nak protes cara Astro nak perah duit. Sedau pun orang pasal perancangan Astro ek...

Nothing much to blog about, because it seems to be a lazy, slow day.

Nak balik sambung mimpi. Esok busy day.

Awalnya rancang nak gi tengok Pussycat Dolls punya konsert sebab ada kawan ajak, siap post party dan jumpa PCD lepak (ada member orang dalam). Nak gak sebab last jumpa meka tak silap aku 2003 masa meka wat opening tuk MTV Asia Awards kat Singapore.

Tak jadi lak planning sebab late noon tomorrow ada pelancaran album Mawi, and then belah lewat petang lak ada function dan showcase Jericho Rosales (ala... yang yang Sanay Wala Nang Wakas punya hero).

Yawn... night all...

Reactions:

0 comments: