Thursday, June 08, 2006

Macam-macam ada...

Semalam blog aku diserang sekumpulan orang yang memang nampak dari Astro, as well as golongan fanatik peminat Salima dan Haziq.

Memacam kutukan dan tuduhan dilemparkan....

Do I give a f**k?

Sorry ek, aku tak layan cowardly people yang cukup kecut nak ngaku sapa diri dia. Baling batu sembunyi tangan katanya...whatever. Silakan aktiviti anda lagi kerana kemasukan anda dalam blog saya dialu-alukan untuk lagi naikkan rating of my blog.

Dapat ler pasni aku demand sikit tuk advertising tuk blog aku katanya...

Statement-statement kecut tak menghairankan langsung. Dulu ketika musim Akademi Fantasia II pun aku penah kena keji memacam. Sama cam musim lepas...

In other words...same script, different cast. Fanatik bersilih ganti.

Fanatik-fanatik tu gak ler pas idola meka tenggelam in the sea of mediocre talents, senyap sunyi pas musim abih.

And Akademi Fantasia 4 will be no different.

So...que sera sera... whatever will be, will be.

Selamat mengutuk dan mengeji...

Yang pentingnya aku nyatakan sini... memang aku tak minat langsung Salima dan Haziq. So what?

I think they're fake, not versatile, and simply mediocre.

Kalao masuk sini nak harapkan aku puji, tunggu meka belajar sikit dulu dan up kan performance meka, yang setakat ni hambar dan on par ngan pertandingan karaoke kat Plaza MPK Klang.

Until then, sila masuk ke blog atau groups FC meka ek...bukan sini... kalau tak inginkan ulasan yang jujur dan pedas dari pandangan mata aku.

And kalau ada pihak lain yang terasa seperti tenaga production ke tenaga pengajar, then deal with it. Aku tak work for Astro dan aku berhak bersuara.

And because of that very fact that aku tulis ni semua because I like to, aku tak perlu nak layan apa yang orang suka ke tak.

Buat kali terakhir... aku nak keji ke kutuk...suka ati aku ler... you can choose to exit this blog anytime. Tapi kalao nak dok sini meracau pun...ok jer...like I said... statistics jumlah orang yang masuk sini leh jadik bargaining point bila advertisers aku tanya berapa unique hits sehari.

Bebanyak ler time kasih kerana menolong bab tuh... semoga dimurahkan rezeki ek!

Sebut pasal bab Akademi Fantasia ni, dapat call ari ni...esok ada lawatan ke Akademi ketika bebudak time semayang Jumaat and then rehearsal. So kami dapat ler tour facility.

Ni hanya kali kedua di mana tour dilakukan ketika bebudak sudah berumah kat dalam Akademi, the other was the first season.

Ketika Akademi Fantasia musim kedua dan ketiga, awal-awal lagi kami dibawa masuk tuk tour tempat tu sebelum sempat bebudak tuh masuk ke dalam.

Nak gak tengok camna, bejaya ke tak meka ubahsuai gudang kat Shah Alam tu.

Siang tadik dok depan @15 sat layan chat, terbaca pasal kes Amirul.

Entah apa 'kejutan'. Dengar ura-ura ada anggota keluarga meninggal, pakcik ke haper, seperti yang diwar-warkan kat @15. Cuma mesej tu tak lepas ditebas moderator...entah betul ke tidak.

Apapun, kalau betul, mintak Amirul bersabar jer lak...ok ler. Nak sambung keja sat sebelum nak gi makan ngan seseorang. Malam ni posting ulasan dan carutan diari. Ciao!...

*BERITA TERKINI*
Dengar khabar dari keluarga Amirul sendiri memang betul pakcik dia meninggal semalam. Let's all say a silent prayer (yang Muslim sedekahkan Al-fatihah ek)*

Reactions:

0 comments: