Monday, May 15, 2006

msjbox gath!

Whoa! Talk about a lousy weekend. Planned a lot of things, and memang jadi...but somehow they didn't yield the results I wanted.


Still I suppose things could be a lot worse...anyway on Sunday, singgah ke gathering msjbox yang diadakan kat Kajang (kat sebuah restoran satay popular - dia tak bayau aku iklan so aku tanak sebut nama leh?)

Apapun... sorry ler sebab aku lambat lewat sikit kerana sesat (sejak bila Kajang ada highway pelbagai ni???)

And minta maap ler kalau aku tak bertegur sangat. Segan lak sebab semua saling berkenalan, dan aku lak tak pernah join sebelum ni walaupun da lama hajat nak ikut sekali. Apapun, thanks to everyone for making it an enjoyable event. You know ler who you guys are kan...banyak sangat nama nak sebut satu-satu...tapi aku kena sebut tiga nama ler kot yang wajib.

Satunya of course tokei msjbox sendiri iaitu Junaidix. Then of course the 'tuan rumah' yang sibuk melayan rumah (serta enter frame dalam setiap gambar iaitu Shai, and of course Neezie yang paling banyak layan aku sembang.

By the way...gambar pinggan-pinggan kosong sebelah ni semua hasil Shai sendiri ek...(gelak sorang-sorang aku naya dia nih).

msjbox ni or course nama tagboard ler yang aku gunakan...by the way promosi sikit, kalao korang nak guna the same one, just leave your request and your email dalam msjbox aku and I will send an email invitation to set up your own. Ok?

Nothing much to blog today. Got lots of events and meeting mulai esok...so aku akan try update blog though can't promise ek...

But on Wednesday, aku akan postkan entry mengumumkan siapa pelajar-pelajar Akademi Fantasia 4 yang akan diperkenalkan pada pihak media petang tu.

So tunggu lah ek...

Reactions:

0 comments: