Wednesday, May 17, 2006

Bocor?

Hari ni masuk ofis kejap singgah sebab ada appointment luar sebelum nak rush ke tugasan lain lain (termasuk pengumuman pelajar Akademi Fantasia untuk musim keempat.


Terkejut sat sebab ada member bagitau ada gambar pelajar sudahpun leak kat forum gossip online nih. Betul ke...

Erm...entah...berapa jam lagi aku dapat sahkan sendiri ler...tapi untuk tatapan semua...ini ler pic yang didakwa mamat yang posting, sebagai pic pelajar lelaki dan perempuan Akademi Fantasia baru.

And additional pic ni lak dikatakan salah satu mamat yang dapat. Kira screen capture dari Trek Selebriti. Kerja sedara mara ler nih kot yang leak. Takkan orang dalam setakat screen grab jer kan...mmm...apa pun good effort to leak...but not good enough (gelak puas hati sat)

Mmmm...tatau la...nampaknya demam dah pun bermula...(matilah bahana katanya....gelak lagik!).

Sources claim memang gambar ni genuine...but seriously man...for all the effort...cari ler pic quality sikit...(tatement makan hati lak...)

But seriously, I got another pic, yang dikatakan dari forum sama gak...pasal salah seorang tenaga pengajar yang ramai ngaku tangkap leleh tengok (geli aku....). Sapa lagik kalau bukan mamat bernama Kevin Zahri tuh...pakar nutrisi katanya. Tapi yang pentingnya, kalau dalam Akademi Fantasia nanti jadik mat smart dari segi dressing, ni masa di jadik cover majalah lak dulu. Elok ke? Merembes ler sekor sekor.

Gosh....look at the time...I got to run...be posting more later this evening on the OFFICIAL list of names and photos of bebudak yang layak bertanding dalam Konsert Prelude Akademi Fantasia 4.

Tertanya gak nih...tul ker ada minah tudung dapat masuk Akademi Fantasia? Ni yang besh nak tengok ni...camna lak plot kali ni kalau ada yang bertudung. Abih ler menari Menuju Puncak....kira ni nak mencari Mawi versi wanita ker...(gelak...dan gelak lagi)

Apapun...ni mesti nak fight competition dari Akademi Al-Quran yang nak kuar tak lama lagik...kita tunggu petang ini dan lihat ek!

By the way, thanks to budakbaru dari tagboard aku untuk tip-off pasal posting dalam forum tu, and thank you to syd kerana forwarding hasil pencarian dia kat aku...jasamu dihargai....bak kata Mas...semoga Tuhan murahkan rezeki....

Nak ciao wat kerja....heavy schedule for the day ahead. Be posting later...

By the way...pada kengkawan bloggers yang kenal abang Badrul, semalam aku dikejutkan berita dia masuk hospital sebab chest pains. He's going for more tests today so do pray for him...ok...thanks...

I went to see him yesterday an happy to say he's none the worse...garang seperti biasa...nanti aku letak cita selanjutnya in the next posting...

Reactions:

0 comments: