Thursday, April 20, 2006

You win some...

Seperti dah aku agak, bangun memang...erm...awal. Tersedar terbuka mata pun da nak tengahari dah.

Nasib baik sebelum tidur larat lagi packing bebarang aku semua just in case I got up late.
I zoomed downstairs to check out. Check mobile phone aku, dapat mesej dari Yasmin sekali ngan miss call. Rupanya minah tuh dah wake up call aku seperti aku mintak. Kantoi aku bangun lambat!!!

Gi bowling alley kat Berjaya Megamall, stayed till the end of the game. Urm...adus...outcomenya team Astro ilang grip on their champion title, and ended up third.

Yang menyedihkan, meka ni kalah not because takde skill, not because tak cukup bagus. But cuma sebab nasib kurang baik. Biasa punya game memasing ada ler meletop average 150-160 pinfalls.

Hari ni ramai yang drop...nasib ler. Zahid, abang Yus, even abang Hafiz pun drop ler game. Mawi...erm...no komen ler sebab dia way below average. Tapi yang aku sedih tuh, dia masuk team gak. Kalau baca blog team captain, tau ler cita sebenar.

Sedih siot tengok meka nangis, rasa nak join...sebab aku rasa meka ler satu-satu team yang dedicated empat bulan training sakan.

Erm...yes...bab Mawi training sekali je penah muncul dalam empat bulan, aku setuju, sebab aku sendiri jadik saksi...actually sepatutnya Mawi jadik reserve je...tapi...erm...tak salahkan dia...cuma orang tertentu tuh, tak yah push budak tu tuk main. Kan budak tu gak yang malu bila satu bowling alley gelakkan dia masuk longkang. Hish...

Apapun...ni aku nak salute heroes of team bowling Astro!!! You guys rock no matter what!!! This is my tribute to ALL OF YOU!

Team Astro!!!
Hero-hero macho team bowling lelaki (From left to right : Abang Hafiz, Khai, abang Badrul, Zahid and abang Yus)
Zahid ler...sapa agik...takkan dapat ketiga pun sampai terduduk Zahid...

After the event, aku terus gerak balik ke rumah di Klang.

Where the drivers actually drive like they have licences and don't seem psychotically out for a kill!! Anyway kepada pembaca blog aku yang tegur masa kat bowling alley, nice meeting all of you, terima kasih kerana tegur....and keep on reading my blog ler kalau sudi.

Bagi dua orang tu yang aku tolong snap kan gambar Mawi, aku harap gambar tu jadik ek...jangan tanpa pala ke apa-apa, sebab amik pun main budget je.

Back home....

Reactions:

0 comments: