Wednesday, March 29, 2006

Caramu

Just a minor update....mungkin for a lot of you, korang da dengar lagu Caramu dari Nikki, featuring Zahid. Just wanted you guys to see the last position of the song as of last Sunday.Kat ERA, caramu made its debut at No. 10. Kira ok ler tuh, minggu pertama terus top 10.

Jangan lupa undi by going into ERA, dan membuat pilihan melalui permintaan. Ikut the steps yang ada di belah kanan blog aku untuk permintaan lagu.

Di xfresh, Caramu da berapa lama tahan dalam carta harian iaitu Carta 20, tapi dalam carta mingguan, Caramu muncul tuk minggu pertama last week diposisi No. 4.

Tapi kalau nak amik kira, lum agik Caramu terkeluar dari top five carta harian selama ni.

Untuk pengetahuan memasing, xfresh ni ada dua carta beza, so kalau nak undi, ada dua carta tuk mengundi lagu, daily and weekly.

Kalau leh weekly ler lagik meletop, tapi kalao rasa rajin nak mengundi....silakan jer undi keduanya.

Meletop lagik ler.Yang pentingnya, masa kami kat Anugerah planet Muzik kat Singapore, perasan lak ramai Dj radio kat Singapore kerumun Nikki nak kenal sapa dia and all. Malas DJ-Dj meka yang top kat sana (sebut nama pun orang kita bukan tau sangat sebab top sana maa) da interview dia tuk rancangan masing-masing. Bangga ler gak....

And dengar lagu Caramu pun memang banyak mendapat perhatian sana sebab berjaya menewaskan banyak lagu yang hits tuk nak duduk dalam carta. Rasa tak caya lak...
So aku surf masuk Wana 94.2 FM kat Singapore punya website. Merasalah tak ada carta katanya.

Aku check lak website Ria 89.7FM, kali ni aku jumpa carta meka. Not bad, kira the last charts tu, lagu caramu No. 2! Mmm....interesting revelation.


Mungkin rezeki lagu Pinta yang tahan dalam Carta ERA selama 12 minggu ngan posisi paling tinggi No. 8.
Tapi nampaknya...Caramu ler the song that will beat that. Here's hoping....nak tidur dulu...good night all...

Reactions:

0 comments: