Friday, February 17, 2006

TGIF!

Yes!!! TGIF!!!

Thank God it's Friday!!!

Couldn't wait for the week to end....cam hectic abih minggu ni. Even though aku esok lusa ada kerja...tapi janji, dah hujung minggu....even though aku tak dapat jumpa Dreamy over the weekend...

Hari ni...jumpa dia...sempat ler senyum ngan dia say a few words...tapi sebab dia sibuk sangat, malas nak tarik dia ketepi for my first ever conversation ngan dia. One day...

Just that aku rasa dia ngan aku ni...setakat crush jer ler....nothing more. Though I may fantasise about nak date ngan dia (ada je...hish!)

Anyway...semalam masa gi xfresh, jumpa si Juan kat sana tengah amik pics. AKu gi ngan practical student UiTM yang tengah training kat tempat kerja aku, si Zubir.

Sampai sana...lalu ERA, nampak si Reza. Nampaknya da mula tugas solo dah, tak bawah jagaan lagi. My, how they grow up so quickly!

Singgah jap kat konti just to say hi, before moved on to xfresh jumpa Adi dan Julia. Lama tak jumpa si Julia gak. Sempat ler catch up gossip later when we all went for a drink.

They had an earlier interview with Azwan Ali, tapi masa aku sampai, lepak jap je, si Nurul dan Ajai lak tiba for the next interview.

Tengah selang seli on air, and dan wat lawak off air, si Zarina lak sampai. Biasalah...penyampai baru nak training kan! Ke ada sebab lain...oops!

Anyway...one thing that we did masa kat konti (aku dan Zarina ler) was to browse through my blog. Dia one of the few bebudak kuarga Akademi Fantasia yang tak pernah jenguk blog aku.

Nak gak rasanya nitis air mata aku tengok dia tompang aku nostalgia tengok pics lama dan cita lama masa musim kedua time meka dulu.

Banyak sangat kenangan Akademi Fantasia II...and of the Akademi Fantasia punya graduates...walaupun semua da cam adik beradik (well...almost all ler...), bebudak musim kedua ler betul-betul aku sayang.

Apart from that, takder ler banyak sangat cita...tapi ni some pics I wanted to share with you guys...

Ok...I guess...that's all the update for today. Aku nak hit the town nak enjoy...malam ni malam bersukaria! Yeah! Sebab esok awal pagi aku akan ada kat Astro untuk first round ujibakat Akademi Fantasia musim keempat!

So siapa yang gi esok...all I can say is...good luck...God bless...and do your best. And here's hoping I'll be seeing you guys soon as contestants.

Apapun...kalau ada yang kenal aku mengenai blog ni tereserempak ngan aku esok, tegur je ek! Kalau nak tips apa-apa...maybe I can help. Until tomorrow...ciao. Oh...one more thing...sapa nak tengok pics audition esok...aku akan try amik gambar esok ok!

Reactions:

0 comments: