Wednesday, February 08, 2006

Konsert Prelude ABBB

Ye...

Kehangatan dah mula dirasakan...dan ramai mesti tertanya-tanya apa kah siri baru yang diperkenalkan ni.

So Konsert Prelude akan bagi intro into what this whole siri realiti yang baru ni about... and menceritakan mengenai perangai dua ekor binatang berupa manusia sebagai pengenalan bagi mereka yang tak kenal dan motif siri ini.

Sudah tentunya I have to do that...sebab walaupon lembu perasan betina ni tapi berloceng dua ekor ni tak glamer pun...perasan je diri sendiri star sangat.

Dunia blogging semestinya dipenuhi ngan bangsa langau...a term used to describe idiots who hide behind the anonymity, sambil syok sendiri declaring themselves to be everything they're not in an attempt to validate their pathetic existence.

Well...dalam dunia kaum ketiga (bahasa sopan)....dua peserta kami ni memang tak asing lagik sebab takde ler orang (da sah bukan manusia...so memang takder ler orang) seperti mereka.

Yang berkenaan, yang tak bersalah, yang senyap....semua akan menjadi mangsa mereka.
Cara modus operandi haiwan liar dua ekor ni adalah untuk mengeji sesama kengkawan, more often than not menghina orang untuk merasakan diri mereka ni adalah penting sangat.

Padahal, one wanks at home sebab no social life, while the other tries oh so hard to have some semblance of a woman tapi ya ampun...itam satu hal...shading pon takleh bantu muka!

While dulu Internet ni membolehkan orang berselindung disebalik identiti...kini teknologi pelbagai telah membenarkan kita merisik ala CSI untuk pinpoint...binatang manakah yang sibuk mencarut orang...

So wujudnya bangsat puaka Imah dan anak buangan yang dikutip tepi Sungai Klang (kilometer ke lapan, belakang semak) yang bernama Nory ni...memang telah lama memberikan seribu satu masaalah yang membelenggu dunia blogging PLU dimana mereka bermaharajalela, systematically cari gaduh ngan one blogger at a time.

The operate ngan ganging up on one person, and kononnya bertopengkan sincerity, attempt nak get people on their side. Meanwhile, nothing is sacred...and everything is open to being bitched about.

Anyway...beberapa hari lepas...ilham untuk production ABBB datang daripada carutan dua babi liar ni terhadap aku tak pasal-pasal. Alasannya? Sebab rasakan they could take me on too.

Well...big mistake.
Carutan tu dari dalam sebuah tagboard dalam sebuah blog yang baru-baru ni aku sebut. Tapi yang datang ke perhatian saya melalui kengkawan dari the blogging community yang mengadu pasal mulot-mulot puaka penjilat bontot khinzir ni.

Buktinya diabadikan dalam blog seseorang yang tidak beridentiti bernama Blogwatcher.

Dalam cut and paste entry Blogwatcher - jelas terbukti betapa lahanatnya binatang dua ekor ni dengan mencarut aku...hanya kerana spekulasi yang melampau diatas kebencian ramai terhadap mereka. Bermacam kutukan yang tak diundang dilemparkan.

Dengan itu...timbullah idea....

Let's see who's up for a good bitch fight.

So....instead of hiding behind an unknown identity....ABBB akan menentukan...just how much of these two hanjengs we can find out.

I never throw off a good challenge...and hanya berbekalkan basic info, penyiasatan da bermula.

Dalam konsert-konsert (konsert pertama da next entry akan datang ni...) coming soon ni..expect information on these two to enlighten you on who they are - seandainya you come across two slags like these...you know how to hunt them down...like they inadvertedly will be...

So pada mereka yang tak faham apa yang berlaku...baca jer laa...layan!!!

Kalao tak entry biasa tetap akan diteruskan gak (malam ni nak gi preview Puteri Gunung Ledang - The Musical) and you guys will still get all the latest info as usual.

Tapi yang pastinya....update ABBB will come fast and furiously.

The series will only end in two ways....full disclosure of their total identities OR the two freaks kneeling before me begging for mercy (which they might just end up doing anyway when this series is over)

So...sebagai penutup Konsert Prelude ABBB yang ala intro ni...mari kita lihat....apa hadiah yang bakal mereka menang hasil penaja bersama kami...kita berjumpa lagi dalam konsert pertama (bersedia for really ugly pictures of how they look like!)!!!

Reactions:

0 comments: