Friday, January 13, 2006

Take me now!!!

There goes one of my new year resolutions...no thanks to the incompetence of Maybank. Bayangkan kul 11 pagi kelmarin...awal-awal da melantak McDonald's (McChicken LARGE value meal - tension mah!)

I decided to be be all nice and sweet and keep to my resolutions to get lots of things sorted out.

One was to get my credit cards replaced (if you've been reading my blog musti ingat cita hantu aku kat Hotel Royal Adelphi where I lost my wallet).

So by freaking 10am I'm at Dataran Maybank in Bangsar...and what do I find out? Of my Visa and Mastercard, the bloody Mastercard still has a debt of about RM600 that's been overdue for more than three months.

As it is, aku tak dapat apa apa reminders by mail. Credit collection hasn't called up and threatened to break my leg off and beat me to death with it if I don't settle it. Nothing! Kalau dulu setakat sebulan lebih default je sampai freeze my bank account (very sial...).

Lucky ler staff kat Dataran ni memang friendly. Akak yang attend kat aku relax je. Aku lak kesian dia bila call credit centre nak enquire pasai kad aku. As usual...their bloody lines are all engaged, or no one bothers to pick up (aku penah try call them myself so I know from experience).

Finally settle semua, aku fork over RM600 and that was it.

Freakin' hell...there goes my budget. Cuma nasib baik I've been controlling my spending (and shopping urges) this past week or so, so ada ler duit lebih sikit can spare. Had to dig into my meagre savings, but ok lor...janji kalao aku expire ari ni, aku tak mati dalam utang.

So anyway the night before last...ada ler mini gathering. Actually it started out with just a few people. Laurielle (not to be mistaken for Laurier tuala wanita tu) stop over kat KL I think dua tiga ari, and sempat nak jumpa sebelom berambos mengkayakan ekonomi tempatan Bali. So janji ngan dia nak jumpa...along with Fiebie. Aku jumpa warga emas tuk an event earlier in town, dia kata tanak ikut, but later changed his mind...sekali confirm with peminat nombor satu Ramlah Ram.

Seperti biasa aku sampai awal sikit (harus kena carut sebab statement ni)...but Marshmallow Man dan beberapa kengkawan da sampai. Later everyone showed up and it was right circus!

Tapi best gak...Poster girl/boy for Weight Gain nampaknya makin sihat (ehem...terbatuk lak) after not meeting him..er...her for over a year plus.

It's nice to know sometimes....friendship exists even though you think it couldn't last all the shit we face in our lives.Apapun...aku nak amik pic, harus ler Toccara (America's Next Top Plus Sized Model) tanak pose...tambah agi malam tu masa gath dia tak alami 'transformasi'. Apa lagi tengah mekar hijau bumi Tuhan (nampak ler Laurielle ni leh sedara ngan Ginger Jingga) So ni je hasil fotografi yang berjaya. Actually kalau korang tengok pic tu...bukan aku dekat sangat ngan model aku ni...tapi pertambahan berat bada dia punya pasal...viewfinder tak muat (mati aku kena hempuk ngan lemak extra dia kang!)

Balik letih gila babas....especially after tengok aksi Fiebie pose mengasyikkan control ayu (nampak sangat remote rosak) bila berdepan ngan si Ameer ngan godaan seribu...very tiring to watch (mampos aku kena steamroll ngan Fiebie yang teramat slim).

Was tired out as hell...but still made it into office awal the next morning (keletihan banget sih) for an important meeting (malas cita details but those yang tau isu terkini tempat kerja aku paham ler apa - baca The Star ari ni).

Supposed to go KLCC for a luncheon ngan bebudak Akademi Fantasia tuk PC nak announce konsert haper ntah. Tapi tak sempat...so lepak office je.

By 2pm, sped to 1 Utama nak gi GSC sana nak tengok media preview Buli Balik. Tujuan sebenar nak interview Afdlin but one shot redah ler kan. I didn't have high expectations for the sequel sebab personally aku a little let down by Baik Punya Cilok. Secondly because...how good can a sequel get...right? No matter how interesting the predecessor...

Wrong...cause it did rock. I mean I still thought editing was a little wonky...and there was a little over emphasis on a character or two...and too little development on others...but overall...it was pretty good.

I think since Sepet...this is the only local movie I would really fork out money to watch. In fact...bila pikir balik...aku memang akan gi tengok kat panggung bila bukak kang! After all...this is a movie that deserves support! Apapun - if Baik Punya Cilok can shoot past RM2.3 million (or something like that...Buli Balik should hit the roof.

Should la being the operative word...because Malaysian moviegoers tend to be a bunch of wankers at times sanggup tengok wayang yang *bleurrghhhh* (muntah sat) when there is good stuff that should be paid attention to.

I won't bore you with details of Buli Balik...despite some really cheesy and cliche scenes, it is a good piece of work that features a blend of romance, comedy and also a touch of drama. That enough should be reason to watch it.

If that's not enough...Adibah Noor is one good reason..she positively prime evil in her role sebagai quiz master (mistress?) of a programme. Tak cukup? Ada cameo Ramlah Ram siot! Kelakar nak mampos!!! Won't say to much...but guarantee gelak sampai orang depan basah kuyup ngan air liur tersembur ko.

Tak cukup? Nasha Aziz ada ma! She is such a great actress I really think she should be one of the most sought after names when it comes to Malaysian leading ladies. She takes on her roles so naturally...takde laa cam the so called leading lady of Malay film yang *ehem* nyanyi live sumbang...nari pun cam senamrobik...oops! But seriously...I think Nasha exudes this classiness that most actresses don't have.

After all...ramai pelakon wanita yang leading ni (yang harapkan cantik je) style...gaya lakonan meka very the ciplak dari Drama Minggu Ini gitu.

Overdramatic...and not even theatre like in that sense...just...plain...over! Nasha however breathes in her role...and I really salute her.

And this is a must watch...because Hans Isaac actually acts in it! I've never been a fan of his...tapi aku terkejut cause Buli Balik, he shows a side to him that I've never seen.

He is pretty impressive...and if he manages to hold on to the promise shown in Buli Balik...then tak mustahil ler Hans akan naik as one of the best male leads in time....deservedly!And if that's not enough...kan ada Afdlin Shauki...need we say more. That alone is worth the price of the ticket da! (Chief Kodok...mana aku nya under table money) A lot of factors to fork out the meagre price of the ticket...so jangan lupa bila bukak kat panggung...tengok Buli Balik tau. It opens in cinemas beginning 26 January!

For more informtion...usha review power atau words straight from the kodok's mouth! It was a fun evening...and one well spent...not just over a good movie but with also kengkawan yang ada cam Juan yang lama ala cookie Chipsmore menghilang.

Nasha ajak minum with her friends...tapi cam kureng comfortable sikit with the people we were with cause tak kenal sangat, so gi ngan senior citizen dan Mak Limah for a drink kat Secret Recipe je sambil ngumpat pelbagai and discussed the pros and cons, the good and bad of the movie. Tengah sok sek...we made a horrific discovery!

Yerlah...biasalah kalau da mid life crisis...gi beli VCD DVD...beli Ringgit Kasorrga....Titanic...haiyo!!! Kenapa la Muzaffar ni??!!! Well kids...if there's one thing I learned...it's never judge your friends...no matter how senile they're becoming! (mati lah aku kena review hentam kang) Tapi yang penting siap bangga tu posing ngan those titles (yuck!..I'm flying....I'm flying....bleurghh!!!)

Apapun...lepak lama gak...tak perasan how time flies! Abih rokok...

By the way...suka tak lighter holder aku tu yang dalam pic? It was a Christmas present from Rudy! Anjing katanya...well, at least I'll have something to remember him by (not very flattering huh when you put it that way). Apapun...flip the 'doggie' over...and you'll see it's 'anatomically correct'.

Aduh...nampaknya ni another long entry ni. Ok ler time to end it. Sebelum aku abihkan posting kali ni...aku nak share satu pic yang aku rasa memang cam sial jek. Ni aku amik dekat ngan Secret Recipe masa kitorang nak berambus. Ada beberapa kerusi and all there lah...so yang aku sakit ati...aku satu couple ni...dah ler dedua nya muka karat (ugly people should not be showing affection in public, ok!) minah tu pakai tudung, gedik nak mampus peluk cium pelbagai. Mak bapak ajar ke ni? Hah...lain kali nak wat benda-benda camni...tanggalkan tudung dulu! Wat malu je kes camni!

Patut ler time camni ler ada pegawai jabatan agama...huh! Ari ni kena kamera Nokia aku je...esok lusa? Sedo ler...get a hotel room ke apa ke ko punya pasal le...lobang kubor ko sendiri. Tapi nak wat depan orang...(kalau muka elok sangat takper leh feeling free show gitu...live again kan....ni cam stok Reject Shop punya muka) hmph...aduh...renung-renungkan lah.... By the way...be safe tonight....it's...

FRIDAY THE 13TH!

Reactions:

0 comments: