Monday, January 09, 2006

I made it!

Yes...I have made it through the day...my first official working day since I was on leave from Dec 6. What did I do today? Let's see. I checked my column...finished a story (almost...erm...) went out for lunch with Muzaffar, and met up with some Astro and AMP contacts (yes...abang Bad being one of them-that's one of the advantages of being pals with people you work with).

Yes it may have seem all fun and games...but I WAS really working. Cungkil ler sedikit gosip tuk next week punya column dari kengkawan time sok sek.

Sempat check ERA's website and saw Nikki da naik lagi Carta Era. Cuma keliru...the week before, minggu pertama dia masuk, nampak carta tulis nombor 18, ni tengok second week tulis dia last week nombor 19. Pelik tul....tak kisah. Janji da naik...and mintak ler naik dan naik lagi. Biar slow and steady...janji naik!

Ok...just a reminder guys...keep voting for single pertama Nikki bertajuk Pinta kat ERA.
To vote ada beberapa cara.

Melalui panggilan ke penyampai-penyampai bertugas dari 6pm to 12am kepada talian 03 - 9543 3355 dan request untuk lagu Pinta.

You can also fax permintaan anda dengan menggunakan borang disediakan ke 03-95435676. To get the form, surf over to website ERA where you can also vote online. Ingat bahagian ni penting...anda perlu mempunyai epass atau pilihanmu tidak akan sah!

The last, and easiest way you can use anywhere is to SMS. Hantar pilihan anda dengan menaip ERAPDE Pinta, (tajuk satu lagi lagu pilihan) dan hantarkan ke 32555.

A slight reminder. Di mana ada ruang permintaan lagu lain, pastikan Pinta is pilihan pertama anda, so that it gets priority!

Keep voting, guys and let's see Pinta make it!!!

Pada those yang celebrate Hari Raya Haji esok...selamat merayakan ek...aku esok tidur seharian jer ler...apapun...malam ni nak gi enjoy!!! Yuhuu!!! Down it!!! Nak balik dulu and change out of these work clothes and get into party gear! Yeah!

Reactions:

0 comments: