Monday, December 05, 2005

Why oh why...

Last Friday night was one of the best of the past few weeks.


Yeap...Nikki's first single, Pinta, debuted on era.fm!!! Tepat 12 tengah malam into Saturday, a couple of friends and I, patiently (more like impatiently) waiting with bated breath (bahasa nak tunjuk suspen ler konon)...and then....it happened!

She was introduced by Nila for the first time, and the song written by Hazami with lyrics by Imran came on. It was such a proud moment...proud for me simply because having known Nikki all this time, she has finally taken the first real step towards making her dreams a reality.

Apapun...the song was played early in the morning again, and then late noon...non stop rupanya.
But the best thing was, on Sunday evening, ingat saja nak turn on the radio, mana tau the song come on, masa tu Urban di ERA with Linda Onn was...urm...on....

Tiba-tiba...Linda announce upcoming tune was one with Nikki featuring Zahid. Aiyo! Caramu pun da masuk radio katanya! Baru first week album release sudah dua lagu bermain kat radio. Bangganya!!!

Thank you beribu kali ler kat era.fm kerana bagi sokongan.

Tapi sekarang pendengar semua kena mainkan peranan lak...you guys also have to request for the song. Already it's on quite high rotation, which is something like once in six hours. Kalao korang request, dan ada permintaan, then the song goes into really high rotation, iaitu empat jam sekali laa dimainkan.

Cara nak mintak lagu?

Ada tiga cara...

1. Anda boleh menelefon penyampai ERA di talian 03 - 9543 3355.

2. Layari laman rasmi ERA di atau hala terus ke ruangan Pilihanmu Di ERA di alamat http://www.era.fm/05/program/pilihanmu/

3. Anda boleh membuat pilihan anda melalui SMS: Cuma taip ERAPDE Lagu Pertama , Lagu Kedua dan hantarkan ke 32555. Contoh : ERAPDE Pinta, Awan Yang Terpilu, Gemilang, Mimpi, Dialah Di Hati.

4. Fakskan permintaan anda dengan borang yang diperolehi dari atas, dan faks ke 03- 9543 5676.

Make your request now so that the song goes into high rotation! Lepas tu masuk Carta lak...biar ramai lagi dengar kemampuan Nikki.

Apapun...in all happiness for Nikki, sedih gak sebab malam, ada member SMS dan bagitau dia tak dapat CD Nikki.

My tip for all you guys out there, don't go to Tower Records or Speedy Music. Meka ni lambat sikit stock up. Go for smaller shops. Contoh cam Horizon kat Central Market hari Isnin on the day album officially masuk market da placing 20 CD dan 20 kaset (thanks for the info Ted) kat rak.

Of course they sold out within the next few days (tokei dia pun ada lagu favourite pasang Nikki sepanjang hari...amik ko!)

Worse come to worse....go to Project : Maharani and order your autoraphed CD of MAHARANI online.

Tapi pas call member lagi sedih. Dia tension rupanya...dah ler tak dapat nak beli CD...(kesian ko Juno), dia ngadu ada satu website ni offer download da. Walaupun tak penuh punya album tapi cam sial gak.

Apapun - already the album da affordable at RM29.90 a CD, siap double disc...pastu kualiti pun terjaga. Huh...kalau camni...minda orang kita. Sampai bila pun artis kita dok sini wat duit cukup makan je...

Nama je pencinta muzik tempatan!

So guys...fight back! Say no...Report any illegally available downloads at my Comments section below so that action can be taken.

Ok...apart from that...ni community information sikit. Kalau you're headed to Marsha birthday party tonight...take not that Jalan Ampang dan Jalan Tun Razak, dan jalan jalan sekitar kawasan KLCC akan ditutup dari 7pm sehingga 9pm ari ni untuk raptai Asean Summit 2005.

Untuk memudahkan anda, get there before (takkan after lak kan) 7pm. If not...leave your car somethere accesible and take an LRT. Lagi senang sebab stesen Ampang Park dah dekat pun ngan venue.

OK...see you guys there. And by the way sapa nak album Nikki leh beli dari aku kat gathering nanti ek. See you guys there...

Reactions:

0 comments: