Saturday, December 24, 2005

Reading!

Ok, aku tahu I haven't been updating my blog, tapi aku memang malas nak make any entries. Faham sajalah...dahlah aku tengah cuti (matilah ko fiebie! Ni dah settle the Glass House project Nikki, terus *woohoo!!!* enjoy the holidays lor.


Anyway, just to recap the last few days first, am extremely busy with. Yerlah...on Thursday ingat nak ke Singapore tuk wat some last minute Christmas shopping because aku tau where to get the best bargains there, which is hell of a lot cheaper and more cool than here.

Tapi last minute takde tiket bus available malas terus aku...putus asa. No Christmas gifts from abroad lor...have to do my part for the Malaysian economy by offering myself up to the slaughter of local retailers with supposed discounts yang tak semana...


But one proud achievement I have to boast of is kebelakangan ni, sempat ler aku nak keep up to my reading habit which has been virtually non-existent in my business. Have read this Roald Dahl compilation of short stories halfway...tapi apa pun...into the third book from Sophie Kinsella.

The 'shopaholic' series (The Secret World of a Shopaholic, Shopaholic Abroad and Shopaholic Ties The Knot) is really good (book three aku da halfway), so kalao you've heard of the Adrian Mole series, you really should get this cause it's simply hilarious!

It's so me...cause it's about this character yang obsessed with shopping...mampus ler aku mengidam ler nak go brand hogging cam dia. This book is like the Harry Potter series for anyone who can't resist a good bargain or a good sale!

Aku been neglecting to read for some time now...and the fever to start back to a habit aku came ever since aku baca the December issue of The Rolling Stones, and read that Madonna carries a book everywhere (she hates wasting time, and reading is the most beneficial way to kill time - she even drags one along into a disco just in case) aku da psyche myself up to be more prepared to more wisely spend my time.

So this year, I'm up three books (I'll be done with the third book by tomorrow and continue with the Roald Dahl one...) which makes it four, plus two Amy Tan ones (The Hundred Secret Senses and The Bonesetter's Daughter) to complete her series (saw a new one from Amy in MPH yesterday...have to get it!). Plus the autobiography from Tim Allen, Don't Stand Too Close To A Naked Man (absolutely hilarious!!! - one of the funniest books I've read in a long time), which brings my grand total of at least six books (seven if I can finish the Roald Dahl in time) in 2005. Not good...but not too bad...and that's not even including some favourite titles I've been rereading (as well as the books which are hardly credible to mention as reading material).

Seriously...think it's not too bad (waddaya think?) I read somewhere the average number of books read by Malaysians in a year is two, so I've more than done my share (boleh?) Ok, back to updating my entries...I know a lot of updates on The Glass House Project - iaitu pelancaran album Nikki, Maharani, which lasted three days.

Tapi kalau korang baca ler dalam blog beberapa geng Bloggers United yang turut terlibat menyumbang masa untuk menjayakan projek ini, iaitu sultanmuzaffar dan elkapitan, you would have gotten an idea of what it was all about and how it went. Jangan lupa usha blog Abang Bad gak because dia pun ada updates sikit pasal tu.

It was absolutely fantastic, and I think these pictures prove how amazing it was. All of us stayed at Bukit Bintang for three days, and Bintang Walk was our home (not literally lah sebab kami dok JW Marriot - cuma jarang ada peluang tidur). For those yang tatau The Glass House Project tu apa (where the flying freak have you been), on Friday, December 18th, Nikki entered her glass house located in the heart of Bukit Bintang, the busy shopping district of Kuala Lumpur.

So dalam tu, dia sibuk vocal training ngan mentor dan executive producer album dia, Ning Baizura, and also vocal trainer dia Hazami as well as Linda Jasmine tuk prepare for the mini showcase pada hujung tiga hari tu.

Celah-celah tu, ramai artis yang lawat dia untuk memberi sokongan...dan juga nasihat untuk berjaya dalam industri muzik. Dari keluarga Akademi Fantasia, tamu-tamu Nikki termasuk Zahid, Mawi, Farah (tatau ke mana gambar-gambar Farah...kena cari!), Marsha dan Kaer.

Pastu ada gak Jac, Nasha Aziz dan Afdlin Shauki yang wat kunjungan mengejut. Tu lum kira semua penyampai era yang mai memberikan sokongan tak terhingga iaitu Rustam, Nana, Kieran, Nila, Farah, Linda...erm sapa lagi ah....Geng Bloggers United pun hampir semua ada in full force (leh kira glamer lah kan)

Ok...here are a couple of photos of who was there...ni tak comprehensive...keep checking [klubbkidd's rave] - the fotopages for more and more pictures added...slowly (part ni kena tambah takut kena maki sebab lambat sangat update).

Ok...don't forget ler lawat blog kengkawan Bloggers United yang da link kat atas tu, sebab aku letih nak update bebanyak...(jangan marah) But it was a great experience...and I was glad it was for Nikki, one of the most promising new artistes in our country...and together with a team of people who I can consider friends and family...

Apapun, aku ada dua pic nak share ni. Yang aku rasa very the meaningful. First of all this one...this is the first tamu yang datang sejurus Nikki masuk je kerumah kaca. Apa lagi, alang-alang dedua beradik aku kan...so relax tak kekok ler. Lagipun ni bukan kali pertama mereka berjumpa pun...Zahid ada rakam featuring spot on one song dalam Maharani (dengar Urban di era).

So...for being the first guest (and for me...one of my favourite!)....thank you so much Zahid!!! Thank you ler pada semua yang mai sekali gak ler....I mean...all of you were so nice to visit Nikki...and not just like Nasha yang bak buah tangan hamper cekelat yang giant...siap bak teddy bear pink (favourite colour si Nikki tu) yang giant gak...but also membawa hadiah yang paling istimewa dan berharga...iaitu nasihat dan tunjuk ajar.

Terharu aku...kawan-kawan semua mai support....By the way...kalau nak tau...tengok celah pintu tu...enter frame pic di bawah tu si abang Badrul ler...

Ok...the next photo aku nak share ni...gambar Mawi. Bukan apa...sebelum projek ni jalan, dan ada promo semua, ada peminat Mawi yang serang Nikki. Aku diberitahu dalam forum semua, ada je yang hentam Nikki, angkara para fanatik (yer...yang cam pakai nickname pengkid tu).

Lantak ler ko Dol kalao ko tak suka. Tapi Mawi sendiri rilek je ngan si Nikki nak bagi nasihat, ko dengki ngan budak ni sebab tak kena ajak lunch skali ke? Lum agi...masa da siap era da announce Mawi akan lunch bersama Nikki...ada lak sebarkan benda tu tak jadi...yang si Mawi 12.30 sehingga 2.30 ada kat Dewan Felda. Apa lah nak naya tanak orang mai tengok...ehek!

Mawi sendiri gelak je...apapun...tima kasih daun keladi dari pihak Nikki tuk Mawi kerana menghabiskan masa dari lebih kurang 12.45 sehingga dia bergerak dekat kul 3pm (singgah kedai Linda Onn sat). Apapun, ni bukti sokongan album memasing. Ni time meka bertukar album...Mawi sign Yang Tercinta tuk Nikki...dan Nikki autograph kan Maharani tuk Mawi. Yang penting bagi thumbs up tu! So kalau ada yang nak kutuk sebab Mawi ok ngan Nikki...lantak ler korang...memang lebih kuah dari sudu...

So anyway...jangan lupa to drop by Nikki's Official Site and if you want to get the CD of Maharani online, check out Project : Maharani.

Moving on...Christmas is going to be so great, even though I wish I was celebrating kat Sabah. Mana taknya....Nikki kat Sabah...aku call Felix dia da pun tengah prepare nak celebrate Christmas at home there too. Marsha pun SMS aku wish da...miss them lak.

But I'm glad this year aku (walaupun habiskan bonus dua bulan) aku da settle manyak benda. Masuk 2006 ni memang kewangan way better than sebelum-sebelum ni. Keta dah renew road tax dan insurance (tinggal nak repair sana sini - sapa nak sponsor!). Pastu bebanyak yang tinggal aku shopping sakan ler. Got my mom this Clarins set....new shoes and clothes. Just sakit hati tak sempat gi SIngapore nak beli perfume my Mom punya favourite (Boucheron - Jaipur).

Takpe lah...bagi cash to her and my papa pun dah rasa sedap sikit...

Papa aku punya present lak satu hal...nasib baik this year my sis is handling that department. Rilek sikit aku takyah pecah pala nak cari! So esok...(alamak! berapa jam lagi..sah tak tidur) kena lari keluar and buy present my sis as well as her boyfriend...as well as some friends yang aku lum settle lagi.

My score card for this year - da dua hadiah da setakat ni aku dapat, a cool diary (more like book spoof of a diary and planner) and calendar dari Vern and gorgeous ear studs from Badrul (ever the sweetie!)

Ok lah..walaupun tak seberapa entry ni, aku harap ler mengubat rindu korang ek (ada ke yang rindu) entry-entry aku. To everyone (not just those celebrating)....have a merry Christmas and God bless. Sapa nak shopping last minute esok jom! Call aku!!!

So to everyone...again...here's wishing you a hearty merry Christmas...remember the reason for the season!!! (and my Christmas presents!!)

Reactions:

0 comments: