Friday, December 16, 2005

Here it comes...

First of all...mintak maap ler bebanyak to all of you. I am so sorry that I haven't been updating my blog as promised.Tapi like I said...walaupun 'cuti' kerja sebulan, tapi kerja tetap ada. Not to mention preparations for Nikki's album launch. Gempak memang gempak...tapi kerja nak buat tuh..aduh...pening wo!

Anyway - ni nak quick recap. Let me see...takyah ler sangat kan aku gloss over Marsha punya birthday (lengthy sikit ler) as aku pasti ramai member bloggers anggota Bloggers United yang lain cam mama sentap, mama bosan dan mama comel ada tulis gak pasal menda tu.

I thought it was fun and kinda great, but despite the intimacy of the crowd numbers, it was hard to get cosy ngan everyone spread into three separate rooms (and the smoking terrace).

Apapun, aku terpaksa belah cepat sebab ngantuk! (Batman ke tak pun kena cukupkan tidur...beauty sleep ma!)

Anyways, aku akan update entry ni ASAP with lots of pictures. But just thought I'd do a short entry to let you guys know.

Nikki will be entering a glass house located in the middle of Jalan Bukit Bintang and staying there untuk tiga hari sebagai sebahagian dari event album launch nya.

Tu pun nanti I go into further details, but anyway, ni tetamu yang confirm sepanjang Jumaat, Sabtu dan Ahad dia akan berada kat dalam rumah baru dia tu. Dari segi persiapan, vocal training will be given (dalam the glass house itself) by Ning Baizura and Hazami while Linda Jasmine akan training choreography.

Artis-artis yang dah confirm akan lawat Nikki termasuk (pada hari Jumaat) Zahid (4pm), Jac (4.30pm), dan Hazami (5pm) dan juga (pada hari Sabtu) Mawi (1pm - makan tengahari dalam The Glass House), dan Nasha Aziz (4.30pm).

Kunjungan mereka adalah bertujuan untuk berkongsi pengalaman dan nasihat serta untuk memeriahkan Nikki's stay sebagai rakan artis, so takyah ler spekulasi nak tumpang glamer ke apa pada mereka yang tak suka tu. Semua artis yang setuju tu nak mengunjungi Nikki (ramai lagi akan confirm) kerana mereka masing-masing mempunyai nasihat dari pengalaman mereka untuk berkongsi dengan Nikki.

Esok aku lebih 'story' kan ler ek. Nak tidur. Full day tomorrow. More pictures too! Tapi apapun, I hope korang drop by and lend some support! It's going to be three full days of fun.
By the way - sesiapa yang beli album Maharani pada hari tu (harga sama-RM29.90 untuk CD berkembar), RM5 dari hasil jualan goes towards SPCA, so rajin-rajin ler ek sapa yang selama ni kata tak jumpa album tu.

Reactions:

0 comments: