Wednesday, November 02, 2005

Selamat Hari raya Aidilfitri!


Sebenarnya, I have so much to post, tapi sebab nak extendkan rehat saya, saya pasti will come back with more posts after the Raya weekend (tapi jenguk-jenguk ler mana tahu aku ubah mood)

Apapun - first of all - to get everyone into the Raya mood, kesemua lagu dalam radio.blog telah diubah untuk yang lebih sesuai ngan the season's celebrations. Of course, pada mereka yang recognise, lagu-lagu itu adalah daripada album Salam Raya Akademi Fantasia I dan III.

Secondly, bawah daripada radio.blog, belah kiri blog, mesti korang dah perasan, there are little window thingies there kan. Those are a collection of Petronas adverts that have successfully brought tears everytime they were aired (aku tengah dok nak letak sini pon nangis sendiri-sendiri...feeling sih!).

To watch, click the play icon in the middle of the chosen advert. Kalau nak tengok balik, just scroll saja play bar kat bawah tu to the start, and then tekan play kat ujung kiri bawah skrin tu ek.

Kalau tak paham...tak dapek nolong. Nak letak besar sikit susah lak...

And finally...ni something from me...and my dearest friends...

Bagi pihak Bloggers United (Juan Danza, Sultan Muzaffar, Badrul dan elkapitan.. have a great Raya (and Deepavali!)

Aku sendiri rasa perlu nak ucap selamat hari raya Aidilfitri...maaf zahir batin pada semua especially my blog readers...(kecuali bangsat reject Akademi Fantasia III yang perasan di Dublin membazirkan duit mak bapak lagi).

To you guys who matter...maapkan ler ek kalau ada salah silap terkasar bahasa...dah tu prangai aku ada je terlaser...(golak agik!!!)

To my Bloggers United family...love you guys...can't wait to be together again!

Kepada semua...makan ketupat, lomang, rendang dan sebagainya tu...ingat sikit! Jangan nyesal lak kang after effect dia! (Gelak tak abih!)

And most importantly, guys...be safe, ok! Go home safe and come back safe...

Reactions:

0 comments: