Thursday, November 10, 2005

Hmm...

So most of you read the front page of The Malay Mail semalam...

Aku malas cerita anything more...people will take the story how they choose to.

If they bother to read...bagus lah. Kalau nak jump to their own personal conclusions...go ahead gak.

Ada yang ingat sampai tahap aku nak fitnah lah tu lah...Mawi jawab benda tu camtu...

Nak dengar recording press conference smalam baru puas hati ke?

But then...semalam I had a rude awakening to how some fans taksub dan fanatik sangat...

Tak payah cerita camna...sedang press conference pun di 'kacau' oleh dua anggota media yang merupakan fanatik...apa lagi yang peminat kat luar sana.

Apapun...I thank abang Burn...Juan Danza, Awie, kak Maznah...abang Azahar...sapa agi ah...seluruh lah keluarga Mawi FC who made me feel like one of them. I salute them for their effort, walauapapun orang cakap. From outside looking in, memang segala usaha nampak senang lah...it's not the critics among the fanatics who spend the time making all this happen...

Apapun - extra salute to abang Burn yang berucap...dengan ayat penutup...Mawi FC akan terus menyokong kerjaya seni Mawi SELAGI Mawi berada di landasan yang betul.

Lepas semalam dengan sesi 'panas' tu...petang tadi, after Freddie Fernandez set semalam, jumpa lah dia, Aman dan Mawi kat Maestro.

Isi kandung perbincangan? Malas cakap...yang elok pun leh salah tafsir...yang buruk lagi lah kena. Cukup lah aku rasa ada pembaca-pembaca blog aku yang ada kat Sentral semalam nampak aku dengan Mawi ok je kan?

Entahlah...itulah mentaliti orang kita...

Bila tegur sikit...orang lain lak lebih kuah dari sudu melatah mengutuk...all I can say is...silakan.

Kubur masing-masing...aku tahu apa yang aku buat. Tu yang penting. I can live with myself for it.

To those who want to put me down...can you?

Anyway...pada mereka yang nak tahu sambungan cerita Mawi tu...The Malay Mail hari Khamis (today ler...)

Reactions:

0 comments: