Saturday, November 19, 2005

Burger King awaits

F i n a l l y !
T i m e
t o
r e l a x ! ! !

Lepas segala kekusutan yang berlaku beberapa hari ini, not helped by my hectic schedule since Monday - I am so glad everything's over!

Yeah!

Kerja bertimbun lum agi berukurangan buat at least datelines semua da aku overcome!
From now until tomorrow...at least ada ler masa off sikit.

Sayang though sebab hari ini kena masul lagi nak wat kerja atas last minute request banyak lak rumah terbuka tak dapat aku gi (tak tahulah kalau sebelah malam sempat)

Dahlah tak sempat gi tengok abang Wan Maestro naik pelamin (akhirnya gak ek!) walaupun Marsha dan Ekin pergi sekali. Aduh...

And then janji Akma nak gi rumah terbuka dia tak sempat lak. Tu tak termasuk invitation dua lagi open house dari kak Maznah as well as kak Jezz.

Sorry guys...I really am. After today ok ler sikit!

Anyway - ni update sikit (sebenarnya basi...aku da bagitau sebelum ni kot). Nikki's album will be out on Nov 28, kira in just over a week.

Aku tak dapat shot album apa...tapi apapun, ni korang leh have a look at what the back cover at least will look like! (tengok belakang wat pe Vernon...bagilah depan punya cover)

Aku dapat ler details about the album tapi takleh cita agik sebab under wraps still...so pepandai ler ek tunggu update aku.

Apapun...aku tengah kebulur ni...malas nak update panjang-panjang...guys...by the way...aku nak tukar lagu kat radio.blog sebab mood Raya pun cam da kureng (walaupun still in bulan Syawal) so...nak tanya korang apa lagu korang nak mintak...tak janji akan tunai...tapi kalau ok...aku tunaikan je...

Reactions:

0 comments: