Monday, October 24, 2005

Tak paham...

Aku tak paham tul. Bingung aku seharian...


Ada je...

First of all...ada member contact aku pasal gathering Marsha punya event malam semalam.
It's really strange sebab ada lah seorang bloggers ni yang memang aku da lama brand as bloggers terlampau, pepandai ngaku seolah dia yang organise event.

Bagai nak rak... cam dia lah yang susah payah nak wat segalanya.

All I can say is...pala b**o ko! (Sorry pada yang posa...- aku pon batal terus ari ni lepas dapat call tension sakit ati isap rokok)

Untuk pengetahuan semua ye...the event semalam, get together berbuka puasa Marsha semalam was organised by Shawn, abang ipar Marsha dan kakak Marsha sendiri, Michele.

Ada ler ramai yang membantu. Aku sendiri pun dapat invitation as press dari Ann.

Yang kelakarnya, seseorang tu punya laa perasan rasa cam dia pengerusi majlis...poyo la lu!

I think it's really sad that you take other people's credit for the work they put in. Tak malu ke?
Dah banyak buat hal...orang diam malas nak layan kerenah ko...ko tetap nak the limelight ke?

Bloggers yang hadir cam aku, elkapitan, Sultan Muzaffar dan Badrul gi event camni...entahlah...mungkin ada yang sangka gila glamer kot. Tapi let's get things straight. We go to these events sebab kami dijemput in the capacity of friend/blogger/media.

So if people happen to read our blog - and recognise who we are...jangan ler dengki lak. Dok sibuk nak emulate orang lain kenapa?

Orang bertahun blog...ko lak ingat nak melonjat naik overnight?

Orang dikenali...ko pon nak tompang?

Orang masuk tuk Imbasan as jemputan, ko pun nak gak?

Perasan tak abih je...

Aku kesian keluarga Marsha sebab tersepit ngan tindakan peminat fanatik gila glamer! Memang kes camni berlambak ler sejak Akademi Fantasia musim pertama itself. But this particular blogger ni...memang test everyone's patience!

Orang sayangkan peminat...nak layan baik...tapi jumpa stok camni...terperangkap!

Layan naik tocang lak! Tak layan kang burokkan lak...

Huh!

Aku da penah identify blogger ni with hints...but the time may come soon for me nak tulis nama dia supaya orang yang takde kena mengena tak tertipu ngan cara dia.

Aku leh agik kesian stakat ni (it's be kind to dumb animals week!) tapi don't push the limit!
Moving on...aku ari ni sebenarnya takde niat nak blogging sebab ada masaalah peribadi.

Memang da lama tak otak freeze like this.

Kenapa lah sebab kenal orang bermacam jenis tanpa prejudice...aku lak kena camni...aduh...
Lain kali pasni...aku rasa orang cam blogger terlampau nak sangat orang kenal dia can take my spot.

Malas aku bila ramai kenal mengundang memacam masaalah...aku mungkin rehat blogging tuk minggu ni...because frankly...I feel like stopping with sharing my life.

I need time on my own to clear out my thoughts...

Reactions:

0 comments: