Friday, October 14, 2005

Isn't that cute!

Semalam gi rakaman Raya Melodi. Sebenarnya takde mood sangat sebab entah...tiba-tiba rasa tak sihat.


At the same time, sebab ada keja bertimbun sikit kat opis, amik ko...sampai pon da kul 8 lebih. Ramai gak ler artis yang ada...malas nak list kan sapa hadir. Tapi kalau keluarga Akademi Fantasia, ada Zahid dan Farah.

Tengok ler posa Zahid tu...adus...dia ni kan susah mau serious kalau mau amik pic! Tu pose nak bersyukur ke...jadik bomoh menyeru jin haper aa??

Nikki pun ada...hah! Sapa dok tunggu-tunggu album Nikki takyah dok tunggu lama-lama lagi. HJer album will be out very soon.

Apapun, ni ada gambar kenangan amik of Nikki together with Zahid and Farah...sweet je pics ni. Suka especially pic Zahid with Nikki....





Eh...by the way...korang penah dengar kan pasai Baik Punya Cilok?

Kalau interested, Planet Hollywood's Sunday Nite Live presents Baik Punya Cilok with Afdlin Shauki, Awie, Hans Isaac & AC Mizal in November.

Keempat-empat akan perform (aku looking forward Afdlin Shauki and Awie je - perlu ke AC dan Hans...for toilet break ok ler).

For those who don't know, the four of them are the lead actors of the upcoming Tanyangan Unggul film Baik Punya Cilok. Alah...ingat tak performance meka yang lawak abih tuh?

Apapun, the show comes on 13th and 27th of November. Showtime 10.30 pm.

Entrance fee for the two sets of fourty five minutes each is RM35 (inclusive of one drink). For further details, please call 03 – 2144 6602.



Oh...by the way...semalam walaupun letih ke apa ke...smalam, this feeling of euphoria took over. Entah kenapa...oh by the way..ada ler member ni call bagitau Fuad call dia dari KLIA, say bye-bye sebab dia da berlepas gi Dublin nak sambung belajar.

Aku da dengar benda ni dalam dua minggu...nak gelak gak.

I mean...never in the history of Akademi Fantasia ada failure yang nak comply ngan contract tiga tahun Maestro...so far ler. But I suppose when you're the least popular...dan rtealiti takkan ada album...and hardly any peminat...

Nak belajar tu bagus ler...tapi...kalau da terpaksa sebab show tak jalan...then sedih ler. Perasan dan attitude melebihi bakat....last-last abihkan duit orang tua agik nak go try make something out of your life. All I can say is some people are lucky that their parents are well off...kalau tak...entahlah.

Anyway...I now abide by the saying...'Good riddance to bad rubbish!'

Nak sambung keja. Lum agik baca suratkhabar. Mana tau ada cita pasai kapalterbang menjunam masuk laut ke... (geramnya dia!!! - Sumpah skali ek meka yang tau cita)

Support/Sokong [klubbkidd's rave] and/dan VOTE/UNDI

Reactions:

0 comments: