Thursday, October 13, 2005

EXCLUSIVE!!! Mawi - Aduh Saliha - COMING 21 OCT!!!

Yes, this is the exclusive first time look at the cover for Mawi's album!


Nak tunggu esok malas lak..alang-alang aku baru terima email ni aku postkan. Terima kasih pada Maestro Records dan juga Zezz Entertainment kerana memberikan gambar-gambar layout album Mawi - Aduh Saliha.

Hah...tengok ler puas-puas.

This is basically the CD liner for the album. Bawah sekali is the final design for the cover and back sleeve of the CD liner, dan last sekali tu gambar pada CD tu itself.

So...beli tak? Lagu aku no komen sebab aku sendiri lum pra-dengar album tu. Kalau sempat...ada demand - aku wat review.

Album solo pertama Mawi yang akan di pasaran Jumaat 21 Oktober dan mengambil judul single pertama iaitu Aduh Saliha.

The album delayed sikit release from the original date of 17 Oktober but aku rasa...this is no real problem ler for anyone, kan.

Album ni mengandungi lapan lagu dan menampilkan hasil karya M.Nasir, Fauzi Marzuki dan Yasin.

Yasin's Cinta Hakiki, Ajai's Kurniaan Tuhan, Fauzi Marzuki with two songs, Berbalas-balas and Kian.

Selain Aduh Saliha dari M. Nasir, ada lagi tiga buah lagu dari sifu which is Perempuan, Lagu Jiwa Lagu Cinta and Di Pintumu.

Harga CD ialah RM 21 dan kaset RM 16.80.

Apa lagi...beli!!! Jangan tak beli!!!







Support/Sokong [klubbkidd's rave] and/dan VOTE/UNDI

Reactions:

0 comments: