Tuesday, October 04, 2005

Bloggers on radio

I know I've been really lazy nak update blog, tapi entah kenapa sebenrnya banyak cerita nak di luahkan.

Just...entahlah...

Anyway,I will try update my blog by tomorrow.


Saja nak cakap ni je...
Kalau pada mereka yang minat baca blog, esok (Selasa) - kira ari ni lah sebab aku update 3 lebih pagik kan...at 5pm, tune into xfresh.fm.

Why?

Sebab saya, bersama geng blogger, Juan Danza, Sultan Muzaffar dan elkapitan akan on-air besama Rizal tuk discuss topik blogging.

To listen, of course you need to sign up that DVR player thingie....but first go to xfresh.fm then on the upper left hand corner, click on...Click to LISTEN NOW!

I will try and upload all the pics and and happenings dalam berapa ari ni...sebab aiyo...seriously! Siap cerita dok hotel hunted agik kalau nak tau! Then ada yazer punya gathering aku tak cita atau kongsi pic lagi, then ada Akma punya gath aku tak sempat gi tuh...banyak lah! Ada gak cita budak kuarga Akademi Fantasia wat perangai! Huh! Nak kena tu...

Anyways - apa-apalah...esok...eh...petang kang...jangan lupa tune into xfresh.fm ok!!!

Reactions:

0 comments: