Wednesday, October 05, 2005

Bayar Hutang Part V - Citer final di XFresh FM

Bangun je pagi, entah kenapa rasa cam bosan sangat.


Last-last entah ngapa, tanpa fikir, gerak gi kedai gunting India dekat rumah aku potong pendek agik aku rambut aku. So skang aku nya mohawk tu betul-betul leh gel kan and get that authentic punk look.

Not like I'm planning to do it...saja je gatal bijik...
Ok tak? Pic ni di amik masa kat Astro tengah lepak lepas sesi interview bloggers kat xfresh.

Alamak...skip cerita lak.

After getting my haircut and all, skipped over to Maybank kat Jalan 222 (menci Klang punya branch yang semalam tak dapat buat kad ATM aku sebab system down katanya *forever*).

Dahler staff kat Maybank Klang semua cam anal retentive ada problem je...malas layan.

Aku pas abih buat ATM kad aku, terus aku withdraw agik duit (huh...time trauma ni kuat ler belanja).

Rush gi office singgah sat nak tengok ada apa-apa I need sebab esok da nak keja.

Singgah studio sat sebab Nikki bersama Ning buat phtography ngan Harian Metro for Raya.

Oh...and a few of the Malaysian Idol II ada kat sana. Huh...kalau da artis baru tu,ringan-ringan ler tangan nak salam mai tempat orang. Ni semua kerek je perangai...feeling diva. Sorang dua je perempuan senyum termalu-malu kat aku....at least ler ada response...bukan apa...it's just manners maa!!!

Takde orang ajar ke...

Then gerak ke ofis Juan pick up dia dan Iqram tuk the interview. Dahler jam nak gi sana, jalan nak ke Astro pun boleh ler tahan gak sesak.

Sampai bebudak da call beribu lemon kali asking us where we were.

Si Sultan Muzaffar dan elkapitan da sampai dan Rizal da teruskan interview ngan meka. Aku dan Juan jumped in after kami 'check in' kat konti xfresh.

It was a relaxed interview....nothing too serious...tapi kira banyak benda gak ler kami dapat tau. Seperti contohnya, tahukan anda bekas pelajar kegemaran Sultan Muzaffar ialah Elliza!!! (amik ko...seb baik ler tak pecah perot gelak kami semua kat dalam studio)

On the way out ngan Farah, singgah makan ler dulu, aku call Badrul join. Heh...jangan kicik ati tau sebab tak join interbiu...kicik badan sudah! (Cam tak betul petang smalam asik ada je nak gelak)

Ok ler...nak cut short ler posting ni yang final. Tak penah aku lima posting dalam sehari. Nak clear stock punya pasal,

I'll leave you guys with a pic bloggers punya mini gath semalam courtesy of Juan.

Kalau masih tak kenal geng united bloggers (saja nama pakai boh je) dari kiri is Sultan Muzaffar , JuanDanza, errr....aku, Badrul dan elkapitan.

By the way - hope you guys notice - radio.blog da update ngan beberapa lagu extra. Baca laa atas radio blog tu untuk penerangan ek...

Until the next posting (which will be soon sebab tanak clear stock camni lagi)....here's hoping my new Touch & Go lak tak ada problem.

Update on Mawi - VCD karaoke Mawi World da capai penjualan 40,000.

And finally...sebelum terlupa! To all my Muslim friends...selemat menunaikan ibadah puasa...dan selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak 1426 Hijrah.

If you noticed atas radio.blog aku da masukkan script tuk tengok waktu imsak dan waktu berbuka (pasni ramai ler masukkan skali). So manfaatkan ler ek. Paling tidak dok blog ni takde alasan tatau...(amik ko!) waktu solat pun da lama ada maa...

Aku nak cuba buat balik masa aku zaman sekolah penah posa penuh...tapi ari ni je aku da gagal. Kul 4 je da tak tahan nak isap rokok...tomorrow maybe...

Support/Sokong [klubbkidd's rave] and/dan VOTE/UNDI

Reactions:

0 comments: